jó, ha tudod

2021.05.28. 14:57

Így működik az OTP árfolyam keresője!

Az OTP árfolyamok naponta változnak, a nyomon követésük azonban annyira bonyolult, mint azt elsőre gondolnánk. Az OTB Bank weboldalán a bank árfolyamait is nyomon követhetjük.

vaol.hu

Fotó: Pixabay

Számos valuta és deviza tekintetében találjuk meg a napi árfolyamokat, de a program abban is segítségünkre lehet, hogy előrelejezzük az esetleges csökkenést vagy növekedést, mondjuk az euro esetében. Ennek segítségével könnyebben kiválaszthatjuk, hogy mikor érdemes valutaváltásban, vagy devizautalásban gondolkodnunk.

Az OTP Bank árfolyamkeresője számos lehetőséget kínál, és aki érdekelt valuta vagy deviza tekintetében, azok számára egy nagyon jó megoldás lehet az árfolyamkövetésre. De mit is nyújt az OTP Bank ebben a tekintetben? A Hitelmindenkinek utánajárt, és alaposan megvizsgálta, hogy milyen programok, keresők, és lehetősége vannak az OTP Bank árfolyamokkal foglalkozó oldalán. Legyen szó valutáról, vagy devizáról, az árfolyamkereső mindkét tekintetben használható. Emellett nemcsak és kizárólag az OTP ügyfelei számára lehet hasznos az oldal.

Milyen valutákat és devizákat találunk az OTP árfolyam keresőjében?

Az árfolyamkeresők tekintetében mindig érdekes kérdés, hogy milyen valutában és devizában érdekeltek. Az OTP Bank a legtöbb valuta és deviza esetében tartalmaz friss napi adatokat, és a bankfiókokban a valutaváltást is megtehetjük, hiszen sokszor kedvezőbbek az árfolyamok, mint a valutaváltókban. Az OTP árfolyamok az OTP Bank oldalán egy táblázatban találhatóak meg, melyben felsorolásra kerül minden valuta és deviza nem. Az OTP árfolyamokat euro, USA dollár, angol font, ausztrál dollár, bolgár leva, kanadai dollár, svájci frank, kínai juan, cseh korona, dán korona, horvát kuna, japán yen, mexikói peso, norvég korona, lengyel zlotyi, román lei, szerb dinár, orosz rubel, svéd koron, török lira, ukrán hrivnya, és dél-afrikai rand vonatkozásában találjuk meg

Deviza eladási és vételi ár mindegyikre vonatkozik, ám valuta vételre és eladásra nem mindegyik esetében van lehetőség, ahogyan csekk vételre és eladásra sem. Kínai juan, mexikói peso, török lira, ukrán hrivnya, és dél-afrikai rand nem váltható az OTP Bankban, ezekre nem is fogunk találni napi árfolyamot valuta tekintetében. Csekk esetében még szűkebb a kínálat. A valuta-deviza váltó programban sincs az összes valuta és deviza feltűntetve, csak az, amelyik az OTP Bank érdekeltségébe tartozik.

Mire használható a grafikonrajzoló az OTP árfolyamok tekintetében?

A kereső és váltóprogramok mellett grafikonrajzoló lehetőséget is találunk, melyet egy adott napra is kérhetünk, de egy, három, hat havi vagy egy éves grafikont is generálhatunk, például az euro tekintetében, ami segítségünkre lehet abban, hogy előre jelezzük a forint vagy az euró romlását vagy épp erősödését. Természetesen a grafikonrajzoló nemcsak az euro vonatkozásában használható, hanem számos más deviza és valuta esetében. Azt is kiválaszthatjuk, hogy középárfolyamra vonatkoztatva szeretnénk a grafikont, vagy eladási, esetleg vételi árfolyamra deviza, valuta vagy csekk esetében. Az OTP árfolyamokat tehát sok tekintetben követhetjük, a programok pedig segíthetnek a legjobb döntés meghozatalában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában