támogatott tartalom

2021.06.08. 08:21

Mi történik ezen a hétvégén a Family Centerben?

Végre itt az igazi nyár! Gyerekek a vakációnak, a fiatalok a partiszezonnak, a középkorúak szabadságnak, az idősek pedig egyszerűen csak a legnaposabb hónapoknak hívják azt az időszakot, aminek a kezdetét az elmúlt néhány nap ragyogó időjárása már jelzett. Eljött tehát a nyár, szabadtéri és vízi sportok, a grillezések, a nyáresti séták, kellemes vacsorák, a tóparti randevúk és a nyaralások ideje.

vaol.hu

A Family Center Szombathely bevásárlóközpont az idén is szeretné nagy lendülettel indítani a legmelegebb évszakot, így június 11. és 13. között ismét megrendezi a Nyárindító Bevásárlónapokat, amelyek alkalmával 27 üzletében sok-sok kedvezménnyel várja vásárlóit. A jól ismert, városszéli üzletházban szinte minden üzlet akciókkal készül. Lehet majd kedvezménnyel könyvet, bikinit vásárolni a napozáshoz, sporteszközöket beszerezni a szabadtéri és vízparti programokhoz, de válogatni lehet majd az eseményen részt vevő üzletek nyári ruházati és cipőkollekciójából is akciós árkon.

Fotó: VN-archív

A Family Center Szombathely nem csak a divat szerelmeseinek tartogat azonban csemegéket, hanem annak is érdemes ellátogatnia a bevásárlóközpontba, aki dioptriás- vagy új napszemüveget szeretne beszerezni, készíttetni, vagy leánykérésre készül és épp jegygyűrűt keres élete párjának, esetleg a délutáni, kerti partihoz keres lampionokat, dekorációt. Érdemes megpihenni a shoppingtúra alatt a Coffeeshop Company kávézóban, kihasználni a hűs, klimatizált helyet egy kellemes kávézásra, beszélgetésre.

A hamarosan induló Futball Európa Bajnokság pedig elképzelhetetlen óriásképernyős TV nélkül! A Media Markt műszaki áruház ezalkalomból szenzációs TV ajánlatokkal készült a szurkolók számára. A csodás gólokhoz csodás látványt kölcsönözhet egy valódi meccsélményt nyújtó készülék. Sőt aki a bevásárlónapok alatt egy nyereményjáték keretében 10 000 forint felett vásárol a bevásárlóközpont üzleteiben és feltölti a vásárlást igazoló nyugtáit a Family Center Szombathely Facebook oldalán megadott helyre akár nyerhet is egy 176 cm-es Samsung Led tv-t az újonnan beszerzett nyárindító termék mellé.

Június 12-én a helyi rádióállomás is kitelepül a bevásárlónapok helyszínére és a mai slágereket egy szerencsekerékkel teszi még szórakoztatóbbá. A szerencsekereket bárki megpörgetheti, aki a Rádió 1 Szombathely standjánál elmondja a rádió jelmondatát. Az azonnal átvehető nyeremények között vannak összecsukható napozószékek -akár óriás méretben-, amelyek igazán kényelmessé teszik majd a strandolást a nyertesek számára, de a szerencsés pörgető akár egy ízletes kávékészítményt is átvehet a játék helyszínen.

Érdemes tehát június 11. és 13. között ellátogatni a Family Centerbe, ahol minden nap ingyenes parkolással, kényelmes körülmények között várják a vásárlókat a legismertebb márkák aktuális kínálatával. Az üzletházban ügyelnek a biztonságos vásárlásra és kiemelt figyelmet szentelnek a hatályos járványügyi szabályok betartására.

Az akcióban résztvevő üzletek:

Hervis, CCC, Humanic, Playersroom, Media Markt, Coffeeshop Company, Vision Express, Retro Optika, Stage, STYL, DB Fave, Retro Jeans, budmil Store, Líra Könyv, Party Point, Mr. Big fehérnemű, Bla Bla, DM, Playersroom

Az akciók és a nyereményjátékok részleteit a www.familycenter-szombathely.hu oldalon találják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában