támogatott tartalom

2021.08.15. 23:59

Caramel is színpadra lép augusztus 22-én a szombathelyi Fő téren

Szombathely is csatlakozik az Ez az a nap! Reménység Esték elnevezésű országos rendezvénysorozathoz, melynek keretén belül változatos programokra és ingyenes koncertekre kerül sor augusztus 22-én a Fő téren.

vaol.hu

A Reménység Esték olyan felekezetközi keresztény összejövetelek, melyek azzal a céllal jöttek létre, hogy az elmúlt másfél év bizonytalanságaiban és nehézségeiben erőt és támaszt nyújtsanak az egész Kárpát-medence magyarsága számára. Az alkalmak során ismert hazai modern gospel és keresztény könnyűzenei előadók reményt adó dalai hangzanak el, valamint egyházi vezetők bátorító üzenetei. Az események eredetileg online zajlottak, majd a korlátozások enyhítésével már a közönséggel együtt folytatódnak.

Szombathely ehhez a kezdeményezéshez csatlakozik helyi felekezetközi összefogással. A szervezők szeretettel várnak mindenkit a nyárzáró programra, melynek egyik fénypontja Molnár Ferenc Caramel fellépése lesz, aki az elmúlt években többször is vallást tett hitéről. Rajta kívül színpadra lép a dzsesszgitáros Gyárfás István, az országosan ismert keresztény énekes-dalszerző Pintér Béla, valamint a helyi Mécses együttes és Melega Juli.

Az államalapítást ünneplő hosszú hétvégét lezáró program augusztus 22-én, vasárnap 18 órakor kezdődik. A belépés ingyenes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában