támogatott tartalom

2021.10.28. 12:28

Öt tipp, hogyan találjunk hosszú távú, biztos állást

A Vas megyében élők számára a nyugalom és a biztonság az egyik legfontosabb szempont. A nyugodt, kiszámítható mindennapok egyik alappillére a megbízható munkahely. Hogyan találjunk olyan állást, ahol hosszú távon számítanak és odafigyelnek ránk? Mutatjuk a tippeket!

PR cikk

  • Létezik olyan munkahely a megyében, ahol az álláshelyek száma az elmúlt években folyamatosan bővült? Igen, ilyen például a TDK. A vállalat aktuális állásajánlatai a www.tdkszombathely.hu megtalálhatóak.
  • Ahhoz, hogy biztonságban érezzük magunkat, a hosszú távú, kiszámítható állás az alap. Válasszunk olyan vállalatot, amely folyamatosan növekszik, és hangsúlyozottan hosszú távra tervez. A TDK a világ egyik vezető elektronikai alkatrészeket gyártó vállalata, már közel három évtizede van jelen Szombathelyen, jelenlegi és új munkatársainak számos karrierlehetőséget kínál.
  • Jókat hallottál egy cégről? Kíváncsi vagy, milyen lehet ott dolgozni? Szerezz információt első kézből! Hogyan tudsz megbizonyosodni arról, hogy tényleg érdemes oda jelentkezni? A TDK példánál maradva: találkozz és beszélgess a TDK munkatársaival a Vas Népe Állásbörzén november 3-án. Itt rögtön megpályázhatod a számodra legmegfelelőbb állást.
  • A biztonság mellett a munkahelyi körülmények is fontosak ahhoz, hogy komfortosan érezzük magunkat a mindennapokban. Válasszunk olyan helyet, ahol tisztaság és rend van körülöttünk, ahol igényes közegben dolgozhatunk, ahol nem a megfeszített fizikai erőre, sokkal inkább precizitásra és szorgalomra van szükség. Ha olyan vállalatot keresünk a megyében, amelyikre mindez igaz: a TDK egy jó tipp.
  • Ha biztosra akarsz menni, a jelentkezz TDK-hoz. A nyitott álláshelyeket megtalálod a www.tdkszombathely.hu weboldalon a Karrier menüpontra kattintva. A TDK Karrier Központban online otthonról is egyszerűen pályázhatsz. Ha inkább személyesen intéznéd a jelentkezést: gyere el az ingyenes Vas Népe Állásbörzére november 3-án az Agorába Szombathelyen (Március 15. tér 5.), keresd a TDK standot. Munkatársaink segítenek a jelentkezésben, emellett minden információt megkapsz a vállalatról és a nyitott pozíciókról.
  •  

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában