támogatott tartalom

2021.11.08. 08:17

Miért szeretnek itt dolgozni? – Ilyen az élet a #praktikercsalád💙💛-nál

1998-ban nyílt meg az első magyarországi Praktiker áruház. A barkács áruház azóta számos jelentős változáson esett át, ám alapértékei az elmúlt közel negyedévszázad óta változatlanok.

Elismerés házon belül és kívül

Legyen szó akár társadalmi felelősségvállalásról, speciális nevelési igényű gyerekek és családjaik támogatásáról, a család-munka egyensúlyának fenntartásáról, a jövő generációjának történő példamutatásról, a Praktiker számára mindig is fontos szempontból volt, hogy kiálljon a társadalmilag fontos ügyek mellett és képviselje a munkavállalók érdekeit.

Számos szakmai és társadalmi elismerés is bizonyítja, a Praktiker brand mögött valóban professzionális szakemberek állnak. Néhány héttel ezelőtt többek között a barkács áruház nyerte el a Magyar Üzleti Felelősség, a CSR Hungary Díjat, amellyel azokat a cégeket és szervezeteket ismerik el, amelyek hozzájárulnak a felelősségteljesebb és fenntarthatóbb üzleti modellek terjedésében. 2021-ben a Legjobb CSR Programért („Közös ügyek-közös felelősség”) Kategóriában a Praktiker pályázatát találták a legjobbnak.

#praktikercsalád💙💛 – az életérzés, amely összeköt

A szakmai elismerések mellett azonban a cég vezetése fontosnak tartja a munkavállalói teljesítmény elismerését is. Munkavállalói kommunikációjukban ezért kiemelten fontosan kezelik a munkavállalók támogatására, közösségi életérzés erősítésére tett törekvéseket.

A vállalat vezetése számára fontos a munkavállalói elégedettség fenntartása, ezért különös hangsúlyt fektetnek a munka-magánélet egyensúlyának megteremtésére és a hosszabb ideje a vállalatnál dolgozó munkatársak elismerésére. Számos családi program szolgálja a munkavállalók családjainak integrációját a Praktiker életébe, akik ezáltal maguk is részesévé válnak a #praktikercsalád💙💛 életérzésnek, legyen szó akár a Gyereket a magasba kezdeményezésről, közös Tökfaragó versenyről, vagy az idén először megrendezésre kerülő Mozgás Nyara közösségi versenyről. 5-10-15-20 éve a Praktikernél dolgozó kollégák extra jutalomban is részesülnek munkájuk elismeréseképp.

2016-ban a Praktiker Magyarországot felvásárolta a Wallis Asset Management Zrt., ezzel 100%-ban magyar kézbe került a barkács áruház. Az új tulajdonosi háttér egy stabil, kiszámítható munkahelyet teremt az itt dolgozóknak és mindezek mellett az új tulajdonossal évről-évre növekszik a cég.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában