Támogatott tartalom

2022.02.25. 10:48

Milyen ingek legyenek egy divatos srác gardróbjában?

Vannak olyan ruhadarabok, amik egészen egyszerűen kihagyhatatlanok már, ami a beszerzést és betárazást illeti. Nem véletlenül használtuk az utóbbi kifejezést, ugyanis egyes modellek annyira vonzóak, egyúttal testre szabottak, hogy egy darab nem elég belőlük. Minimum két, három színben nyújtanak teljes képet. Vannak ilyen ruhaneműk. Ami a legszebb a történetben, hogy a ruhatár bármikor felfrissíthető, sőt. Az otthoni készlet új jelentkezőkkel akár itt és most feltölthető. A sokszínűség meg persze a divatosság jegyében!

PR-cikk

Milyen ingek legyenek egy divatos srác gardróbjában?

Az ingek évszakhoz köthető viseletek?

 

Igen. A férfi ingek az évszakok barátai. Így, összesítően és általánosítva. Ugyanis, akik rétegesen öltözködnek, télen is élhetnek az előnyeikkel. Például föléjük jöhet egy vastagabb pulóver, meg egy trendi téli kabát. A fázás ilyen körülmények között kizárt. Ugyanakkor a túlfűtött belterekben pikkpakk előkerülhet a látszólag mélyre rejtett réteg. Tavasszal a legtöbben automatikusan előpakolják a kedvenc modelljeiket, hiszen eljön a zakó, vékony kabát hordásának ideje. Amikhez természetesen dukál egy színben és fazonban passzoló alternatíva. Na, és mindennek tetejében a tavasz és az ősz sokban hasonlítanak egymásra, az évszaknak megfelelő öltözet tekintetében mindenképpen. A nyár az egyedüli, ami kicsit kilóg a sorból, igaz akik az elegancia hírnökei, a kánikulában sem mondanak le a stílusosság ezen fokáról. A rövid ujjú modellek ekkor több, mint jó szolgálatot tehetnek. Sokan óvakodnak ezektől, ám meg lehet találni a trendi darabokat.

 

És már le is fedtük az egész évet. Egyetlen ruhadarabbal. Többek között ezért nem érdemes kihagyni a gardróbból. És hogy még miért? Azért, mert stílusos, jó ránézni, és előnyös. A szabás milyensége nem egységes, tehát az egyéni rátalálás borítékolható, aminek alapvető feltétele a személyre hangolt ízlés és annak előnyben részesítése.

 

Mi az, ami az ingek mellé dukál?

 

A vonzóan férfias mosolyon kívül a https://answear.hu/k/ferfi/ruhazat/puloverek oldalon látható pulcsik közül bármelyik. Ahogy arra már fentebb utaltunk, a réteges öltözködés határozottan kifizetődő taktika. Így a téli zimankóban is teret és helyet kaphatnak egyrészt a ruhásszekrényben, másrészt a mindennapi viseletben azok a modellek, amik önmagukban ugyan kevesek, vékonyak, de egy jól szigetelő pulóverrel kiegészítve máris megfelelőek.

Férfi Ingek

A lezser fazonok alatt egy póló vagy egy ing simán elfér, anélkül, hogy kívülről tömött jellegűnek tűnne a megjelenés milyensége. Ezért a feszesebb, szorosabb variációkat érdemes elkerülni, amennyiben a réteges öltözködés a cél. Természetesen ha pusztán a pulcsi a lényeg, akkor testalkathoz hangoltan felbukkanhatnak a testhezállóbb variánsok is, amik kellően kiemelhetik, de mondhatnánk úgy is, hogy kidomboríthatják a kidolgozott férfiúi idomokat. Ez az, ami nem mindenkinek tetszik, vagy látvány, vagy érzet szempontjából. Ezért is annyira mérvadó, hogy az egyedi ízlésvilág az, ami mindenkor döntő. A kényelem, és az esztétikum együttesen borítékolják az elégedettséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában