Hirdetés

2022.03.24. 16:37

Ezerrel készülnek a terasznyitásra – a Club Korrekt most böjti ételekkel is várja a menüzni vágyókat

Amennyiben az időjárás és a teraszfelújítási munkák engedik – márpedig nagyon úgy fest –, a napokban kinyit a Club Korrekt kerthelyisége. Még egy jó hír az étterem háza tájáról: a húsvétig tartó nagyböjtben rendszeresen beiktatnak olyan fogásokat, amelyekkel teljes értékűen étkezhetünk húsmentesen is.

PR-cikk

Forrás: Cseh Gábor

Fotó: © Cseh Gábor

Forrás: © Cseh Gábor

A héten már dolgozott az asztalos, ahol szükség volt rá, javítgatta, szépítgette a terasz faszerkezetét. Kerthelyiségének nyitására készül ugyanis Szombathely első eredeti menübárja a Belső Uránia udvarban. Németh Péter ügyvezető-tulajdonos és kollégái tehát nemsokára nyolcvanfős emeleti helyiségükön kívül újra szabadtéren is várják vendégeiket az egy időben ötven főt befogadni képes étteremrészen. Megszűnt a kötelező arcmaszk-viselés szabálya és a 1,5 méteres távolságot sem kell tartani a vendégek között, az egység dolgozói kimondottan örülnek ennek és abban bíznak, hogy a menüzni vágyók is bátrabban, felszabadultabban ülnek be hozzájuk. 

Forrás: © Cseh Gábor

Az már látszik, hogy a hamvazószerdától nagyszombatig tartó böjti időszakban közkedveltek húsmentes ételeik. – Böjti szabály, hogy hamvazószerdán és nagypénteken, illetve nagyszombat délelőtt a 14 és 60 év közötti hívek naponta háromszor étkezhetnek, de csak egyszer lakhatnak jól, illetve nem fogyaszthatnak húst. Tudjuk, hogy ugyanez vonatkozik a nagyböjt többi péntekjére is.

 

 Vendégeink részéről is éreztük az igényt a kímélőbb, húsmentes ételekre, éppen ezért finom és változatos fogásokat kínálunk azoknak is, akik mértékletesen és egészségesen akarnak táplálkozni. Ezeken a napokon mindig többféle főzelékkel, rántott zöldséggel, sajttal, hallal, salátával készülünk – mondja Németh Péter. Mindjárt magunk elé is vettük menülapjukat, és tényleg: böjtös vajas bableves, fokhagymakrémleves, parajfőzelék főtt tojással, szójafasírttal, borzas hekkfilé párolt rizzsel, rántott sajt és meggyes-mákos rakott kifli is szerepel a heti kínálatban. 

Forrás: © Cseh Gábor

Aki nem helyben fogyaszt a simogató napsütésben, annak továbbra is házhoz szállítják az ételt. A rendeléseket hétköznapokon 10 óráig várják telefonon a 06 30 7428831-es telefonszámon vagy e-mailben a [email protected] címen. Ahogy azt megszokhatták, a kiszállítás a Club Korrektnél túraszerűen történik. A szakácsok által megfőzött ételekkel tíz órakor elindulnak a futárok, és címről címre szállítják ki a megrendelt ebédeket. A menübár továbbra is vállalja rendezvények, állófogadások szervezését, hidegtálak elkészítését, helyet adnak esküvői vacsoráknak, születésnapoknak, érettségi banketteknek, osztálytalálkozóknak és év végi céges rendezvényeknek is. 

 

A menübár honlapja: www.korrekclub.hu

 

Facebook oldal: https://www.facebook.com/KorrektSzombathely

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában