PR-cikk

2022.07.25. 14:47

Születésnapra hangolva: 60 éves a büki gyógyfürdő!

Forrás: Büki gyógyfürdő

Fergeteges gyerekműsorokkal és koncertekkel, éjszakai zenés fürdőzéssel, bükieknek külön kedvezménnyel és tűzijátékkal ünnepli megnyitásának hatvanadik évfordulóját a büki gyógyfürdő. Minden a vendégek szórakoztatásáról szól majd, de természetesen a születésnapi hétvégéig is érdemes ellátogatni a Bükfürdő Thermal & Spa-ba például strandélményekért.

Kallay-Saunders András koncertjével és Dévényi Tibi bácsi pöttyös labdáival is ünnepel az idén 60 éves büki gyógyfürdő. Programdömping várja a vendégeket augusztus 18-ától 21-éig Bükfürdőn és a városban is. Augusztus 18-án az Atriumban az Anima Sound System és a 30Y ad koncertet, másnap az államalapítást ünnepli Bük városa, a fürdő pedig azt, hogy 1962. augusztus 19-én megnyitotta kapuit. Az alkalomra kiadvány készül: sok-sok fotóval és visszaemlékezéssel, de a kerek, jeles évfordulót elsősorban vendégeivel ünnepli a fürdő!

Forrás: Büki gyógyfürdő

Augusztus 19-én fellép a Marching Jazz Band és Kallay-Saunders András, érkezik Dévényi Tibi bácsi a pöttyös labdáival, aznap lesz éjfélig tartó éjszakai fürdőzés, koktélshow és tűzijáték. Aztán az egész hétvége a születésnapé: augusztus 20-án fellép a Répce Party Country és Nagy Jonathan, valamint a Váradi Trió. Augusztus 21-én a legifjabb fürdővendégek egész nap találnak programot: a Kereplő Színház a Lúdas Matyi című előadását hozza és kalózkodásra csábít majd az InciFinci gyermekfoglalkoztató, meg egész hétvégén várják animációs programok a gyerekeket. A bükiek az egész születésnapi hétvégén 60 százalék kedvezménnyel válthatnak belépőt a büki gyógyfürdőbe. Augusztus 21-én Bereczki Zoltán lép fel a fürdőn, az Atriumban a Neoton ad koncertet – így zárul a születésnapi hétvége Bükfürdőn.

Forrás: Büki gyógyfürdő

Természetesen addig is érdemes ellátogatni a fürdőre: a strandélmények garantáltak, a napos órákban félezer árnyas fa óvja a vendégeket az UV-sugaraktól. Ha borúsabbra fordulna az időjárás, akkor a beltéri élménymedencék biztosítanak kikapcsolódást a büki gyógyfürdő vendégeinek. Minden napra jut akció ezen a nyáron a Medical Wellness-ben, hiszen a színes masszázskínálatból minden hétköznapon más-más kezelést kínálnak kedvező áron. A bükfürdői élmények sorát már mozi is kiegészíti, a szórakozás 21. századi élményei között a legújabb filmeket kínálja a Funcity.

Forrás: Büki gyógyfürdő

A nyár-élmények pedig a gasztronómiai kínálattal teljesek: a büfésor strandétel-kínálatát naponta változatos menü- és a la carte-étlap egészíti ki a Bükfürdő Thermal & Spa-ban, ahol a születésnapi hétvégén majd különleges, évfordulós süteménykínálat is várja a fürdővendégeket.

Forrás: Büki gyógyfürdő

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában