Hirdetés

2022.09.29. 13:14

Legyen a kiállítónk! – Október 25-én 9. alkalommal Vas Népe Állásbörze

Betöltené nyitott pozícióit? Erősítené munkáltatói márkáját? Személyesen találkozna jövőbeli munkatársaival? Az Önök cégét is várjuk kiállítónk közé a Vas Népe Állásbörzére az Agora Művelődési és Sportházba.

Október 25-én 10 és 17 óra között rendezi meg hagyományos nagyszabású munkaerő-kínálati fórumát a Vas Népe. Az eseménnyel segíteni kívánjuk a vállalkozások munkaerő-tervezését, lehetőséget adunk az alkalmas emberek megtalálására, a munkaadók és munkavállalók közötti kapcsolatépítésre. Egyben arra is, hogy partnereink révén látogatóink megismerjék a versenyképes szakmákat, képzési lehetőségeket. Mostantól várjuk a kiállítók jelentkezését – legyenek bár nagy, közepes méretű cégek vagy kis vállalatok. Számukra a standon kívül egyéb szolgáltatásokat is kínálunk: megjelenést az állásbörzéhez kapcsolódó kiadványunkban és PR-cikket vaol.hu oldalunkon.

A jól bevált helyszínen és körülmények között, a higiéniára és a biztonságos feltételekre kiemelt hangsúlyt helyezve a sportházban adunk lehetőséget a cégeknek a bemutatkozásra. Hét sikeres, több száz látogatót vonzó állásbörzével a hátunk mögött várjuk termelő, szolgáltató, tanácsadó, képző, munkaerő-közvetítő cégek jelentkezését, amelyek a közelmúltban végzett vagy már tapasztalattal rendelkező szakembereket, alap-, közép- vagy felsőfokú végzettségű munkavállalókat, betanított munkásokat, gyakornokokat, megváltozott munkaképességűeket keresnek nyitott pozícióikra. A munkaerőpiaci fórumon a cégek személyesen tájékoztathatják tevékenységükről az érdeklődőket. Lehetőség lesz helyszíni interjúztatásra, előszűrésre, akár tesztíratásra is

Jelentkezzen állásbörzénkre, és találja meg velünk az igényeinek és elvárásainak megfelelő szakembereket! Leendő kiállítóink érdeklődhetnek a 06-20-266-1846-os telefonszámon vagy e-mailben Németh Balázs megyei értékesítési vezetőnél a [email protected] címen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában