Hirdetés

2022.09.28. 07:00

OKTÓBER A LÁTÁS HÓNAPJA A TREND OPTIKÁKBAN

AZ ORSZÁGOS KAMPÁNY KERETÉBEN OKTÓBERBEN DÍJMENTESEN ELLENŐRIZHETI SZEMEI EGÉSZSÉGÉT.

PR-cikk

Fotós: © Unger Tamás

A Magyar Látszerész Szövetség és az optikai szakma közös szervezésében 2022. októberében ismét megrendezésre kerül a „Látás Hónapja” elnevezésű kampánysorozat, melynek keretében Szombathelyen a Trend Optikákban a „Látás Hónapja” kampány kiemelt résztvevőjénél idén októberben is jelentkezhetnek díjmentes látásellenőrzésre és szaktanácsadásra az érdeklődők.

A program 2022. október 1-jétől október 31-ig kerül megrendezésre.

A megelőzés minden területen, így a látással kapcsolatban is kiemelten fontos

Szemeink állapota nagyban befolyásolja életminőségünket, teljesítményünket a munkában, a sportban és a mindennapok egyéb tevékenységeiben. Ennek ellenére kutatások sokasága igazolja, hogy kevesen járnak rendszeres szűrővizsgálatokra, miközben a népesség több mint fele szorul valamilyen látáskorrekcióra.

Kevesen tudják, hogy a vizsgálat során nemcsak egy esetleg később súlyosbodó szembetegség, hanem a cukorbetegség vagy akár a magas vérnyomásra utaló jelek is megállapíthatóak. A gyakori fejfájás, rossz közérzet kiváltó oka sok esetben az éleslátás és a dioptriakorrekció hiánya, vagy a nem megfelelő látásjavító eszköz viselése.

Korunk legnagyobb kihívása szemészetileg nézve, a helyes dioptriakorrekción felül, hogy sokkal több időt töltünk műfény előtt, ezzel sokkal inkább a szem romlását előidézve. A különböző szembetegségek idő előtti megjelenésének kockázata is megnő, ilyen például a szürkehályog, makula degeneráció.

Ennek oka a fokozott UV sugárzás és a LED fények, kék fények hatása.

Védőszemüveg korrekció nélkül is készíthető, ha a különböző digitális eszközök használata közben óvni szeretnénk szemünket.

NAPJAINKBAN A SZEMÜVEG:

· LÁTÁSJAVÍTÓ ESZKÖZ

· LEGMARKÁNSABB,

LEGSZEMBETŰNŐBB KIEGÉSZÍTŐ

A Trend Optika üzletek szemüvegkeret szín és formaválasztéka garantálja, hogy megtaláljuk az egyéniségünkhöz, stílusunkhoz legjobban illő és azt kiegészítő szemüveget.

Emellett pedig vizsgálatainkat modern vizsgálóberendezésekkel végezzük, akár század dioptria pontossággal.

Amennyiben úgy érzi, hogy látása nem kielégítő, bármilyen problémája akad a látásával, vagy csak egyszerűen kíváncsi, hogy milyen a látásélessége, keresse fel a Trend Optika szaküzleteit, ahol a legkorszerűbb géppark használatával, szemész szakorvosok, dipl. optometrista kontaktológusok, látszerész mesterek állnak az Ön rendelkezésére. (x)

FOGLALJON IDŐPONTOT LÁTÁSVIZSGÁLATUNKRA ÉS GONDOSKODJON SZEME EGÉSZSÉGÉRŐL!

 https://www.trendoptika.hu/index.php/latasvizsgalat

9700 SZOMBATHELY, FŐ TÉR 15.

TEL.: +36 (94) 792 359

9700 SZOMBATHELY, FŐ TÉR 16.

TEL.: +36 (94) 320 898

9700 SZOMBATHELY, SAVARIA TÉR 1/G.

TEL.: +36 (94) 312 105

A „ LÁTÁS HÓNAPJA” PROGRAM CÉLJA:

- ingyenes látásellenőrzés és szaktanácsadás

- az előre gyártott szemüveg viselésének veszélyeivel kapcsolatos tájékoztatás

- felhívni a figyelmet a kékfény káros hatására

EZEN TÚL A TREND OPTIKÁKBAN OKTÓBER HÓNAPBAN:

· térintésmentes a teljes körű szemészeti vizsgálat

· díjmentes a szürkehályog -és glaucoma-szűrés

· kiemelt kedvezmények szemüvegkészítéshez

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában