Pr cikk

2022.09.28. 08:13

Sokat autózol? Újabb érv a plazmaadás mellett!

Év végi plazmaadó akciót hirdetett a felsőpulyai (Oberpullendorf) PlasmaVita. Akik az év hátralévő részében tízszer adnak plazmát, ők a megszokott juttatásokon túl, Magyarország, vagy Ausztria területére érvényes, 2023-ra szóló autópálya matricát kapnak.

Pr cikk

Szeretnél úgy segíteni másokon, hogy közben a te egészségi állapotodról is felmérést készítenek, s nem mellesleg minden egyes alkalom után juttatást is kaphatsz? Ha a válasz igen, akkor rád van szükség! A PlasmaVita ugyanis plazmaadókat keres. A helyszín: Felsőpulya (Oberpullendorf), Burgenlandstraße 3.  

plazmaadók azzal a tudattal nyújthatják a karjukat, hogy ezzel segítenek másokon, ráadásul minden egyes alkalom után átlagosan 35 euró költségtérítésben is részesülnek. És ez még nem minden! 

A PlasmaVita év végi akciót hirdetett! Akik az év hátralévő részében tízszer adnak plazmát, ők a megszokott juttatásokon túl, Magyarország, vagy Ausztria területére érvényes, 2023-ra szóló autópálya matricát kapnak. 

A plazma a vér folyékony, különleges tulajdonságokkal rendelkező alkotórésze, amelyet a vércsoporttól függetlenül dolgoznak fel. 

Nézzük, milyen előnyökkel jár a plazmaadás:  

- Életet ment 

- Ingyenes egészségügyi szűrővizsgálat  

- Költségtérítés  

- Rugalmasan, akár online is lehet időpontot foglalni  

Összességében a plazmaadás körülbelül 45 percet vesz igénybe.  

Követelmények ahhoz, hogy valaki plazmaadó lehessen: 

- Legalább 18 éves életkor 

- Legalább 50 kilogramm testsúly 

- Megfelelő testi és lelki egészségi állapot 

Online jelentkezés a plazmaadásra ITT >>

 Emellett nyitvatartási időben telefonon vagy akár személyesen is lehet jelentkezni.  Az első alkalommal érvényes személyi igazolványra vagy útlevélre, valamint lakcímkártyára van szükség. A későbbiekben már egy vonalkódos igazolvány gyorsítja az adminisztrációt. 

NYITVATARTÁS: hétfő: 09.00 - 18.00 , kedd: 09.00 - 18.00, szerda zárva, csütörtök: 09.00 - 18.00, péntek: 09.00 - 18.00. 

A plazmaadásra jelentkezőket mosolygós, magyarul is beszélő, profi csapat várja. Fontos szabály, hogy 72 órán belül egyszer, két héten belül maximum háromszor, évente pedig összesen ötvenszer lehet plazmát adni. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában