Hirdetés

2022.10.25. 07:00

Innovációk és családias hangulat - A PNH, mint ideális munkahely

A munkakörnyezet jelentős hatással van az alkalmazottak motivációjára, a munkával való elégedettségre és a csapat moráljára. A PNH-nál kiemelten fontos, hogy egy pozitív és támogató munkakörnyezetet teremtsünk meg munkavállalóink számára.

PR-cikk

Cégünk állandó fejlesztéseket tesz annak érdekében, hogy a nálunk dolgozók ne csak kényelmesebben tudják elvégezni a munkájukat, de szakmai fejlődésüket is segítsük. Az elmúlt években a gépparkunk a folyamatos beruházásoknak köszönhetően több hajlítórobottal és lézervágógéppel bővült, amiknek kezeléséhez folyamatosan keresünk új, az innovációk iránt érdeklődő kollégákat.

A PNH-nál azért dolgozunk, hogy kiváló minőségű acéltermékeink a hazai és nemzetközi piacon ismertebbé váljanak, vállalatunk pedig az európai top gyártók közé emelkedjen. Munkatársaink szerepe ebben kiemelt, hiszen munkájukkal minden nap ennek a jövőképnek a kialakításában közreműködnek. Éppen ezért fontos számunkra kollégáink támogatása a munka és a magánélet egyensúlyának megtartásában is. A gyermeket nevelő kollégákat például iskolakezdési szabadsággal, különböző gyermeknevelési támogatásokkal és egyéb programokkal segítjük.

Fotós: @danielberndt

Szeretünk a PNH-ra úgy gondolni, mint egy nagy család, ahol annak minden tagja közvetlenül kapcsolódhat egymáshoz. Ezt támogatja a vállalat által használt belső applikáció is, ahol a munkatársak közötti közvetlen kommunikáción kívül különböző játékokat és kihívásokat is indítunk.

Ha szeretnél te is egy modern, nemzetközi, de egyben családias cégkultúrában dolgozni, akkor látogass el az októberi Vasnépe állásbörzére! Ismét látványos standdal készülünk, hogy első kézből tudjunk hiteles információkkal szolgálni az érdeklődőknek, és készen állunk arra, hogy személyes beszélgetéseket folytassunk a standot felkeresőkkel, valamint bemutassuk vállalatunk működését azoknak, akik egy jól fizető, stabil munkahelyet keresnek.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk a PNH standján!

Az aktuális lehetőségekről az alábbi honlapon található részletesebb információ:

https://pnh.hu/hu/karrier/

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában