Hirdetés

2022.10.25. 07:00

Munkavállalókat keres a PACCOR

PR-cikk

A Fenntarthatóság, Innováció és Sokszínűség mind olyan értékek, amelyek a PACCOR-nál fontosak. Hiszünk abban, hogy az emberek hozzák el a változást! A célunk az, hogy egy együttműködő környezetben dolgozhassunk a kollégáinkkal, valamint teljesítményünk, termelésünk fenntartható legyen. A munkatársaink a különböző üzemekben mindig a legjobb tudásuk szerint végzik a munkájukat, amelyre nagyon büszke vagyok.”

Dr. Kathrin Gimpel, Vice President Group Human Resources a PACCOR-nál

A PACCOR hozzáértő szakértelemmel kínál innovációs megoldásokat a minőségi műanyag csomagolások fejlesztése és gyártása területén. A PACCOR Európa vezető csomagoló gyártó cégévé nőtte ki magát: 3.700 munkavállalót egyesít 37 különböző országban. Különböző hátterű, tapasztalatú, ismeretű, kreatív emberek, mind fontos részei az általunk kitűzött változás elérésében.

A PACCOR Hungary Kft. a PACCOR Cégcsoport tagjaként működik – több mint 50 éves múlttal rendelkező műanyag gyártó vállalatunk folyamatosan bővül és fejlődik, Magyarországon immár több mint 600 fő munkavállaló dolgozik cégünknél.

Termékeink alapanyagtól a fóliagyártáson, formázáson és dekoráción keresztül egészen a késztermékig nálunk kerülnek legyártásra, kinézetük követi a piaci trendeket annak érdekében, hogy a legkorszerűbb, igények szerinti megoldásokat kínáljuk. 5 üzemegységünkben jól képzett munkavállalóink járulnak hozzá cégünk sikeréhez, melyet vállalatunk hosszú távú munkalehetőséggel, versenyképes juttatásokkal és családias környezettel honorál.

Ami megkülönböztet minket a többi műanyag csomagolás gyártótól az az, hogy minden termékünk újrahasznosítható, része a körforgásos gazdaságnak. A célunk az, hogy tartós és innovatív csomagolási technikákat hozzunk létre, amely egybeesik átfogó célunkkal: védjük meg a természetes környezetünket. Ha újrahasznosítod a PACCOR műanyag csomagolási termékeit, kevesebb, mint egy hónap múlva újra a polcokon láthatod!

Amennyiben szeretnél egy folyamatosan fejlődő, családias hangulatú cég tagja lenni, és fontos számodra a fenntarthatóság, valamint a környezetünk védelme, a PACCOR Hungary Kft. a tökéletes választás számodra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában