Hirdetés

2022.12.20. 07:00

Igazi angyalkák zenéltek a Family Centerben

Karácsonyra hangoló dallamokat hallhatott, aki december 17-én ellátogatott a Family Center Szombathely bevásárlóközpontba.

PR-cikk

Fotó: Cseh Gábor

A Bartók Béla Zeneiskola kis növendékei mutattak be ismert, karácsonyi zenei műveket, amelyeket ebből az alkalomból foglaltak egy csokorba. A növendékek lelkesen készültek az eseményre, amely most nem egy koncertteremben, hanem a karácsonyi bevásárlás forgatagában került megrendezésre. 

Az előadás közben, a Family Center vásárlói a zenét hallva meg-megálltak a folyosón és átadták magukat néhány pillanatra a karácsony előtti rohanásban a muzsika hangjainak, elismerő pillantásokkal és tapssal jelezték a zenélő gyerekeknek, hogy köszönik azt a néhány percet, amely emlékeztette őket arra, hogy a karácsony a szeretet, a család és a béke ünnepe. Advent utolsó hétvégéjén a bevásárlóközpontban felállított színpad maga volt a karácsony, a szeretet apró szigete. 

A 17 fellépő zeneiskolás tehetség között volt zongorán, hegedűn, furulyán, szaxofonon, gordonkán játszó és éneklő gyermek és a műsorban részt vettek az gyerekeket tanító zenepedagógusok is. Az ünnepi hangulatú minikoncert után megtudtuk, hogy az esemény a Family Center Szombathely bevásárlóközpont kezdeményezésére, a center közösségi tervének keretében, a Bartók Béla Zeneiskola tanárainak és növendékeinek lelkes támogatásával jött létre. Célja az volt, hogy a kis, szombathelyi tehetségek megmutathassák magukat és azt, hogy a zeneiskola egy olyan oktatási intézmény, amely nemcsak a zenére tanítja meg a gyerekeket, hanem valós, összetartó, értékes, közösséget formálva, méltón képviseli a város kulturális értékeit.   

A Family Center Szombathely bevásárlóközpont közösségi szerepvállalásának köszönhetően, a jövőben is nyitott a helyi és Vas megyei értékek, tehetségek bemutatására, amelyek kapcsán szívesen fogadja az iskolák, egyesületek, közösségek megkereséseit. 

Family Center Szombathely – Nálunk mindenkinek találsz ajándékot! 

9700 Szombathely, Varasd u.1. 

http://www.familycenter-szombathely.hu/ 

https://www.facebook.com/familycenterszombathely 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában