Hirdetés

2023.01.17. 10:50

Kettőt egy áráért: avagy hogyan vásárolj olcsón számítógépes programokat?

Az utóbbi időben a szoftverek értékesítése kapcsán is egyre inkább bevett gyakorlatnak számítanak a kereskedelem egyéb területein már régóta jelen lévő csomagajánlatok, amikor egy tranzakció keretében több különböző terméket is megkapsz. Annak köszönhetően, hogy összességében nagyobb a kosárérték, egyes kereskedők hajlandóak valamennyi haszonról lemondani a javadra, ezáltal olcsóbban tiéd lehet a két szoftver, mintha külön-külön vennéd meg őket.

PR-cikk

Forrás: szoftverpremium.hu

A legkézenfekvőbb csomagajánlat: operációs rendszer + irodai programcsomag

Adja magát, hogy leginkább azokat a szoftvereket érdemes ilyen módon értékesíteni, amelyek a legkelendőbbnek számítanak. Így gondolja ezt Magyarország egyik legkedveltebb szoftveráruháza is, a szoftverpremium.hu, ezért több Windows + Office csomagot is összeállítottak számodra!

Igazából egy kihagyhatatlan árukapcsolásról van szó az ilyenfajta összecsomagolt ajánlatoknál: ha valamelyik csomaglicencüket választod, akkor egyszerre két szoftvert is megkapsz, pénzt és időt takarítva meg ezzel.

Melyek számítanak a legnépszerűbb csomaglicence akcióban kapható szoftvereknek?

A legkelendőbb opciót egyértelműen a legfrissebb Windows kiadás legújabb Office kiadással való párosítása jelenti:

Windows 11 Professional + Office 2021 Professional Plus

Windows 11 Home + Office 2021 Professional Plus

Ugyanakkor szintén a mai napig keresett programoknak számítanak a néhány éves programverziók is, ezeket általában a picit korosabb géppel rendelkező felhasználók választják:

Windows 10 Professional + Office 2019 Professional Plus

Windows 10 Home + Office 2019 Professional Plus

Vásárlás előtt érdemes összevetned géped képességeit az elvárt rendszerigényekkel.

Forrás: szoftverpremium.hu

A Microsoft csomagok előnyei

Az ilyen licence csomagok árazásáról generálisan elmondható, hogy igen komoly árkedvezményt érhetsz el segítségükkel ahhoz képest, mintha egyenként vásárolnád meg ezeket szoftvereket. Azt azért vedd számításba, hogy csak akkor érik meg igazán, ha éppen mindkét típusú szoftverre szükséged van. Ha csak az egyik kell éppen, akkor válaszd inkább az önálló szoftverlicenszeket!

Az anyagi nyereség mellett az is komoly előnynek számít, hogy egy lépésben válsz egy eredeti Windows és Office jogos tulajdonosává. Mondanunk sem kell, hogy ezzel rengeteg további nyűgöt leveszel a saját válladról, már csak ezért is megéri a kombinált beszerzés.

Vásárolj eredeti Windows és Office licenceket csomagban, hogy időt spórolj, pénzt takaríts meg és egyúttal biztonságosabbá is tedd saját IT környezeted!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában