Hirdetés

2023.03.02. 07:00

Fókuszban a whisky - Egy korty nagyvilági frissesség Szombathely szívében, a Hemingway Cult & Barban

Újdonsággal jelentkezik a Hemingway Cult & Bar. Márciusban két alkalommal várják különleges programra az érdeklődőket: március 3-án bevezető jelleggel tartanak whisky fakultációt, 17-én pedig jön az ismétlés, akkor a skót régió whisky-kínálatából adnak ízelítőt a belvárosi bárban. Az italokat szakemberek prezentálják, akik a WhiskyNET jóvoltából érkeznek Szombathelyre. A cél az, hogy havonta legyenek hasonló bemutatók, amelyek a minőségi italfogyasztást népszerűsítik.

PR-cikk

Fotó: © Unger Tamás

A megszokott programok sem maradnak el: március 4-én koktélestre hívják a vendégeket, emellett továbbra is lesznek társasjátékos összejövetelek, kvízestek és élőzenés koncertek. Március 10-én nőnapi zongoraesttel érkezik Kendik Péter, 11-én Joó Máté és Tamás Áron, 18-án a Zafír Acoustic zenél, 24-én Poór Szandra és Ian lesz a vendég, 25-én a Jazzperado jóvoltából pedig latin gitárestet tartanak. A hónapot március 31-én Gubián Tamás és Tengelics Ákos duója zárja.

A Hemingway Cult & Bar egy üde hely Szombathely közepén, ahol az üzleti élet, a kultúra és a művészet találkozik. Mindig van új élmény, új impulzus, most a whisky kerül fókuszba, ami a világ egyik legismertebb és legnépszerűbb itala.

-A whisky folyékony napsütés - mondta egyszer a nagy író, George Bernard Shaw, aki nagy whisky-rajongó hírében állt. Neki elhihetjük ezt az alapvetést, a Hemingway Cult & Barban pedig meg is bizonyosodhatunk róla március 3-án és 17-én.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában