Pr cikk

2023.05.22. 08:52

Ragyogó idő ígérkezik az idei Pünkösdi Fesztiválra

Új helyszínen, készpénzmentes és környezetbarát rendezvény vár hétvégén Gencsapátiban

pr cikk

Ha hinni lehet az időjósoknak, a múlt heti esős idő után végre napsütéses, igazi nyári időjárásra van kilátás, így minden adott egy feledhetetlen időtöltésre.

Több évnyi kihagyás után fokozott várakozás övezi az hétvégi eseményt: három színpadon több mint harminc fellépő szórakoztatja majd a nagyérdeműt 3 napon át!

Ezúttal - kímélve a megnövekedett forgalomtól a települést - a korábbi helyszín közelében, de pár száz méterrel odébb, új helyen épül fel a Pünkösdi Királyság. Ez a helyszín ideálisabb a terepviszonyok, a megközelíthetőség és a parkolás szempontjából is a korábbinál.

A tisztább rendezvénykörnyezet érdekében a helyszíni fogyasztás idén is csak Repohárban (környezetbarát visszaváltható pohárban) történik majd.

A kiszolgálás gyorsítása és hatékonyabbá tétele érdekében a Pünkösdi Fesztivál területén minden kereskedelmi egység készpénzmentes fizetéssel üzemel majd. Használható a paypass-os bankkártya, valamint a jegypénztárakban tetszőleges összeggel feltölthető Hellopay fesztiválkártya. (Az esemény végén a kártyán maradó összeg visszaváltható.)

Ha választani kellene, bajban lennénk, melyik napon lesz a legjobb a felhozatal, mert mindhárom nap programja nagyon ütősre sikeredett:

 

 

Azt nem tudjuk, “mit tettél tavaly nyáron”, de arra van egy ötletünk, mit tegyél idén Pünkösdkor!

Gencsapátiban közel 30 éve (!) a Pünkösd a fantasztikus parádéról szól. Könnyűzenei koncertek, néptánc, finom ételek és italok, mini vidámpark egy hatalmas területen, egy varázslatos kis település határában, 3 teljes napig!

Egy óriásira nőtt kerti party, telis-tele élménnyel, jókedvvel, boldogsággal!

Hagyd otthon a gondokat és mulass önfeledten néhány napig, őrületes Pünkösdi Királyság vár 2023. május 26-28. között Gencsapátiban!

Minden fontos információ az esemény weboldalán: www.gencsapatipunkosd.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában