hirdetés

2019.08.06. 17:00

„A Continental, mint nemzetközi vállalat megbízható, valamint kiszámítható”

A versenyképes kompenzációs csomagnak és a béren kívüli juttatásoknak is köszönhetően megbecsülve érzik magukat a munkatársak, a Continental nemzetközileg is elismert stabilitása és kiszámíthatósága pedig tovább növeli a biztonságérzetüket és a vállalat iránt tanúsított elkötelezettségüket.

 

Röviden összefoglalva ezt szűrhetjük le a vállalat munkatársaival készített interjúkból, amelyek közül az egyiket most megosztjuk olvasóinkkal.

Környei Anita 1996 szeptemberében csatlakozott a Continental veszprémi csapatához, operátori munkakörben, jelenleg csoportvezetőként tevékenykedik a gyártósoron, napi teendői közé tartozik a közel 20 fős csapatának koordinálása, valamint összetartása.

 

A hazánkban már közel 30 éve jelen lévő, a mobilitás ökoszisztémáját alakító Continental vállalat már tíz lokációban végez gyártó, fejlesztési és kereskedelmi tevékenységet Magyarországon, ezáltal is hozzájárulva a közlekedés biztonságosabbá és tisztává tételéhez. Tavaly egy Mesterséges Intelligencia Fejlesztő Központot nyitottak Budapesten, legújabb, zöldmezős beruházásuk keretében Debrecenben épül elektronikai okosgyáruk. A munkavállalók hazánk mellett Németországtól az ázsiai országokon keresztül az Egyesült Államokig a világ 60 országában próbálhatják ki tudásukat. A német technológiai cég 245.000 munkatársa a lehető legkorszerűbb technológiákkal és eszközökkel végzi a munkáját, a gyártásból kikerülő termékek, illetve a fejlesztési területen elkészülő szoftverek és szolgáltatások pedig a Continentalnál tetten érhető folyamatos innovációról tanúskodnak. A vállalat a munkafeltételeket illetően is halad a korral, hiszen – a feladatoktól függően – rugalmas az időbeosztás, és lehetőség van az otthonról végzett távmunkára is.

Milyennek látja a jövőt a Continentalnál, mint nemzetközi vállalatnál?

A Continental veszprémi gyárának úgy gondolom, van jövője, hiszen folyamatos fejlesztések, fejlődések mennek végbe, valamint új termékek készülnek. A cég, mint nemzetközi vállalat megbízható, valamint kiszámítható.

Milyen Continental termékekkel találkozik a munkája során?

Munkám során ABS blokkolás gátló kerékszenzorok / kábelek gyártásával foglalkozok.

Melyik az az öt szempont, amely a legfontosabb az Ön számára egy munkahely kiválasztásánál?

Megbízhatóság, családias légkör, jó fizetés, megközelíthetőség, valamint a munkamorál és motiváció.

Milyen közösségépítő programokat szeret leginkább a Continentalnál?

A karácsonyi rendezvényekre minden évben elmegyek, valamint szívesen veszek részt a csapatépítő tréningeken is.

Melyik a legkedvesebb élménye a munkahelyéhez kötődően?

Kedves emlékem, amikor 2006-ban indulhattunk a Continental leányvállalatai között megrendezésre kerülő focikupán, amelynek keretein belül kijuthattunk Hannoverbe, ahol játszhattunk brazil, kínai, német, mexikói csapatok ellen. A helyszínen személyesen szurkolt nekünk Pápai Tamás, igazgató úr is.

Hogyan ajánlaná másoknak egy mondatban a Continentalt?

Ha szereted a kihívásokat, és szeretnél egy jól működő csapat tagja lenni, akkor mindenképpen a Continental neked való!

A Continental aktuális állásajánlatairól és nyitott pozícióiról ide kattintva tájékozódhat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában