HIRDETÉS

2018.07.18. 10:04

A latin vér nem hazudtolja meg magát // Andalogni Andalúziában

Ki ne  szeretne életében legalább egyszer pihenni Costa Brava partjainál, megízlelni a testes vörös borokat, vagy épp megnézni egy Real Madrid mérkőzést  a Bernabeu Stadionban.

Mindenkit vonz ez az érdekes kultúra. A gasztronómia éppúgy, mint az ott élők habitusa és vendégszeretete.

Utazás előtt nem árt elgondolkodnunk: vajon tudjuk-e igazán élvezni a nyaralást, ha egyáltalán nem beszéljük a nyelvet? Ha megélnéd a latin életérzést, kihasználnád az utazásod minden pillanatát, légy nyitott a nyelvre!

A nyelv a kultúra kulcsa. Iratkozz be egy nyelviskolába és sajátítsd el az alapvető kifejezéseket. Figyelj rá, hogy legyen anyanyelvű oktatód is, hiszen a helyes kiejtés, és a hallás utáni megértés nagy segítséged lesz az utadon. Fontos, hogy tudj legalább útbaigazítást kérni vagy rendelni egy étteremben. Hidd el, hatalmas elégedettség tölt majd el, ha sikerül egyedül megoldanod ezeket a helyzeteket!

Gondold át, milyen látványosságokat néznél meg. Így felkészült szókinccsel érkezhetsz, és teljesen kihasználhatod a helyet és az időt is.

Nagy Mariann – [email protected] – Smile alapító

Keresd meg a helyi különlegességeket kínáló éttermeket és a rejtett kincseket Ehhez kérd az ott lakók segítségét, és meglátod, kitárul a világ számodra.

Apró dolgokon múlik a nyaralásod sikere, de ha a fentiekre figyelsz, nem csalódhatsz.

A világ nagy, de apránként magadba szippanthatod a kincseit. Utazásra fel! (x)

Smile Nyelviskola – 9700 Szombathely, Fő tér 24/c

06-94/501762 „Ahol a tanulók írják az órarendet!”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában