HIRDETÉS

2018.11.05. 14:41

A régi berögződések ideje lejárt!

Számoljunk le egy rossz szokásunkkal! A Ferihegyi reptér parkolóinak hála többé nem kell barátainkat, rokonainkat rávennünk, hogy hajnalok hajnalán kivigyenek minket a gépünkhöz.

Nehéz megmondani, melyik helyzet kellemetlenebb: amikor valamelyik családtagunkat próbálunk megkörnyékezni, hogy egy lehetetlen időpontban kiautózzon velünk a repülőtérre, vagy fordított esetben, amikor minket igyekeznek alkalmi taxisként mozgósítani. Munka és család mellett senkinek sem esik jól egy reggel négyes kelés, mégis sokan a mai napig így oldják meg a légikikötőbe való kijutást – pedig a Ferihegy parkolás egy sokkal okosabb megoldás!

Egyszerűbb, jobb, kézenfekvőbb

Gondoljunk csak bele: ha saját autónkkal megyünk ki a járathoz, senkihez nem kell igazodnunk, nem kell szívességet kérnünk, illetve a késés esélye is jelentősen csökken. Megszokott kényelemben utazhatunk, és akár egy oda-vissza taxiút árának töredékéért járművünket a repteret körülvevő parkolóban hagyhatjuk, így hazaérkezésünket sem kell hosszasan szerveznünk.

A Liszt Ferenc Repülőtér parkolói

Régen megdőlt az a hipotézis, mi szerint csak a leggazdagabbak engedhetik meg maguknak, hogy utazásuk, távollétük alatt autójukat a reptéren hagyják. A Budapest Airport hét zónája minden költségvetésre, minden élethelyzetre optimális megoldást kínál. Míg a Prémium és a Terminál Parkoló a ki- és beszállás idejére nyújt kényelmes megoldást, a Business Parkoló a magasabb szolgáltatási színvonalat kedvelőknek ad alternatívát, addig a Holiday és Holiday LITE zónák kifejezetten hosszabb távollétekre, olcsóbb napidíjakra lettek megalkotva.

 

 

Bár az egyes zónákban eltérő szolgáltatásokat, ingyenes vagy díjköteles extrákat vehetünk igénybe, az egyik legfontosabb vonás mindben közös. A repülőtér egész parkolóját egy kamerával, rendszám-felismeréssel és extra biztosítással megtámogatott rendszer védi, vagyis autónk biztonsága garantált. Ezzel a megnyugtató tudattal pedig – valljuk be – sokkal kellemesebb az üzleti út, a nyaralás, a hosszabb külföldi tartózkodás.

Tervezhető, kalkulálható

A bud.hu honlapon minden információt megtalálunk a zónákról, illetve az online parkoló kalkulátorral azonnal ki is számolhatjuk a kiválasztott parkolás árát. A felületen egyetlen kattintással tájékozódhatunk az aktuális kiemelt ajánlatokról, valamint lefoglalhatjuk autónk helyét. Így mire elindulunk a repülőtérre, már mindent elrendeztünk. Az egyetlen dolog, amire figyelnünk kell, csupán az, hogy repülőjegyünket és iratainkat ne felejtsük otthon!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában