HIRDETÉS

2019.05.27. 17:27

A térség legmenőbb kisfesztiválja hamarosan startol – Alig több mint 1 hét a Pünkösdi Fesztiválig

Ebben a régióban egyre többen döntenek úgy, hogy helyben töltik a pünkösdi ünnepeket és ennek egyik nyomós oka, hogy itt Pünkösdkor bizony elég komoly program van!

Évről évre érezhető Gencsapátiban a fejlődés: a terület nő, több a színpad, bővül a programkínálat és fejlődik a gasztroszekció, a legnépszerűbb előadók a fellépők között, a szolgáltatások színvonala pedig minden évben erősebb.

A nagy nevektől az elmúlt év felfedezettjeiig a közönség kedvencei mind itt lesznek

A több mint 10 éve megrendezésre kerülő Fesztiválnak vannak visszatérő előadói, akiket soha nem hagynának ki a fellépők közül, mert akkora kedvencei a helyi közönségnek: a Tankcsapda, Rúzsa Magdi, Kowalskyék és persze a helyi Ocho Macho elmaradhatatlan.

Ha ehhez az impozáns felsoroláshoz hozzáadjuk az elmúlt évek új sikerprodukcióit: a Paddy and the Ratset, Majkát, Bagossyékat vagy a nagy visszatérőt a Road zenekart, elkezdheti az ember vakarni a fejét, melyik napon is látogasson ki!

És akkor még tetézik a legfiatalabbakkal: Horváth Tamás, BSW, AK26, USNK, Zaporozsec, Pair o’ Dice. Nem marad más választás, minden nap ott kell lenni!

Az idei év hoz egy új irányt: retró őrület Gencsapátiban is

A közönség igényeit figyelembe véve 20 évvel ezelőtti magyar és külföldi diszkósztárokkal is találkozhatunk 10 nap múlva: a külföldi sztárfellépők Alice DJ és a Brooklyn Bounce mellett a hazai nagy favoritok a Neoton, a Groovehouse, DJ Dominique, DJ Radnai és a Happy Gang zenéire nosztalgiázhat, aki ellátogat a Fesztiválra.

House party a Nagysátorban

Szinte “DJ találkozó” lesz szombaton és vasárnap este, annyi szuper produkció követi egymást a színpadon: Náksi, Bárány Attila, Szecsei, Erős vs Spigiboy, Pixa, a Katapult DJ, Yamina, Thommx, a Dance4Ever és a Peat Jr & Fernando feat. Sheela formáció is itt lesz az I ❤ 2000’s party teamnek köszönhetően.

Az elmúlt években a rendezvényen fellépő népszerű előadókon kívül – ahogy a szervezők mondják – a nagyszerű közönségnek is köszönhetik a fergeteges Pünkösdi Fesztivált: “Ide csak jóarcok járnak, a közönség isteni!”

Lesz itt minden, mint jó búcsúban: a hagyományos néptáncfesztiválos program mellett borfesztivál, lacipecsenye, dodgem és óriáskerék, hogy a koncertek között se unatkozzon senki! Ingyenes fesztiválbuszt is biztosítanak, hogy komfortossá tegyék a szórakozást mindenki számára.

Nadrágokat felkötni, hölgyek és urak, a 4 napig tartó dínom-dánom, avagy az Őrületes Pünkösdi Királyság Gencsapátiban hamarosan indul!

Jegyek és bérletek a helyszíni árakhoz képest kedvezőbb áron online a tixa.hu oldalán, valamint személyesen a jegyelővételi helyeken beszerezhetők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában