HIRDETÉS

2019.03.22. 16:40

Április közepéig óriási kedvezmények a Sárvári Kalandparkban

Sárváron már a Kalandpark is megnyitotta kapuit az izgalmat keresők előtt, és így lesz ez a nyári szezonig minden pénteken, szombaton és vasárnap, valamint a tavaszi szünetben és az iskolaszüneti napokon is. Április közepéig akár 30% kedvezménnyel kötélpályázhatunk (részletek a www.sarvarikalandpark.hu oldalon)!

A Sárvári Kalandpark a fürdő közvetlen szomszédságában található, nagyon szép, erdős-ligetes környezetben a Patkó-tó partján. A park fő attrakciói természetesen a kötélpályák. Már 3 éves kortól lehet használni a kisgyermek pályát, a haladó felnőtt pályák pedig még a legügyesebbeknek is kihívást jelentenek.

A szikla és falmászás kedvelőinek található a parkban egy 10 méter magas mászófal és egy fogásokkal ellátott fa. A lőpályán íjászatot, tapadókorongos íjászatot és légpuskalövészetet is kipróbálhatunk, bátorságunkat és ügyességünket a bátorságpróba és a ládaépítés során bizonyíthatjuk. A gyerekek kedvencei az aranymosás és a játszótér. A katonai pályán kipróbálhatjuk magunkat, akár egy kiképzés alatt, át a lézerháló-pályán, szlalom pályán, gumi akadálypályán, majd a mászófalon.

 

A program tehát bőséges, a kínálat amúgy is pazar, kalandra fel, irány Sárvár!

További részletekért kattintson ide!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában