HIRDETÉS

2018.10.24. 07:21

Autoliv Kft.

Az Autolivnél – a világ legnagyobb gépjármű-utasvédelmi rendszer fejlesztő és gyártó cégcsoportjánál – mindennap a jövőképünket éljük meg, amikor olyan innovatív gépjármű utasvédelmi termékeket fejlesztünk és gyártunk, melyek csökkentik a közlekedési balesetek számát és azok következményeit.

Szeretnél életeket menteni? A társaságunk sikere számtalan módon határozható meg és mérhető, beleértve a gyártási hatékonyságot, termékminőséget és nyereségességet. Az Autolivnél van azonban egy másik tényező is, mely ugyanolyan fontos a siker meghatározásában és mérésében: az életmentő képességünk. Az Autoliv által fejlesztett és gyártott biztonsági övek, légzsákok, kormánykerekek, radar-, képfeldolgozó- és egyéb biztonsági rendszerek minden évben több mint 30.000 életet mentenek meg és tízszer ennyi sérülést előznek meg.

A cégcsoport magyar tagja, az 1990-ben alapított sopronkövesdi székhelyű Autoliv Kft., mely Európa legnagyobb biztonsági öveket gyártó üzeme. A termelés 1991-ben indult el Sopronban, majd 1993-ban Sopronkövesden kezdődött meg az új üzem építése, ahol 1995-ben megindult a termelés több mint száz alkalmazottal. Az ezt követő években a folyamatos fejlesztések révén jelentősen bővült az üzem területben, kapacitásban és foglalkoztatotti létszámban egyaránt. A vállalat jelenleg 2.500 főt foglalkoztat.

Kiket keresünk? Tevékenységünk jellegének megfelelően elsősorban felsőfokú műszaki (leginkább gépész-, járműmérnöki, mechatronikai mérnöki, villamosmérnöki, műszaki menedzser) végzettségű, angolul beszélő jelentkezőket várunk. Autóiparban vagy termelővállalatnál szerzett tapasztalat előny, ugyanakkor vállalatunk szívesen alkalmaz tehetséges pályakezdőket is.

Mit kínálunk? Olyan dinamikusan növekvő munkahelyet kínálunk, ahol fiatalos légkörben dolgozhatsz, folyamatos képzéseink révén fejlesztheted szakmai tudásodat, valamint az angolnyelv-tudásodat is tökéletesítheted.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, várjuk a jelentkezésedet a [email protected] címre elküldött magyar és angol nyelvű önéletrajzzal, a megpályázott pozíció megjelölésével. További információ: Hetényi Anett, HR Generalista/Toborzás (+36 99 536 325, [email protected]), Molnár Szandra, HR Generalista/Toborzás (+36 99 536 924, [email protected])

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!