Vas Népe Állásbörze

2019.10.29. 17:41

Az Aptivról

Az Aptiv (megelőző nevén Delphi Automotive) a Powertrain (hajtásrendszerek) üzletág különválásával jött létre, amely Delphi Technologies PLC néven működik tovább. Globális technológiai vállalat, amely biztonságosabb, zöldebb és összekapcsolt megoldásokat fejleszt a mobilitás jövőjének megteremtése érdekében. A dublini székhelyű Aptiv 147 000 munkatárssal rendelkezik, 14 technikai központot, valamint gyártóegységeket és ügyféltámogató központokat működtet 45 országban.

Fotó: Németh Balázs

Az Aptiv Magyarországon

Az Aptiv a Delphi eddigi stabil teljesítményeire épít, Szombathelyen 1991 óta van jelen és több, mint 2000 embernek ad munkát. A helyi gyárban 2016 óta, európai gyárak közül egyedüliként kezdtük meg az Aktív Biztonságtechnikai berendezések gyártását. A termékek célja a balesetek elkerülése fejlett elektronikai eszközökkel, szenzorokkal, beavatkozókkal. Termékeink közé tartoznak radarok, kamerák és központi vezérlőegységek. Ezenkívül portfoliónk egyebek között kiterjed szerelvényekre, műanyag öntvényekre, biztosíték- és relétáblákra, valamint központi elektronikák házba szerelésére.

Karrierlehetőségek

Az autóipari vállalatunk teljes működési területén kínálunk állást szakképzett munkatársaknak. Keresünk magasan képzett, speciális szaktudással és tapasztalattal rendelkező villamos-, gépész- és minőségbiztosítási mérnököket.

  • 2019-ben folyamatosan bővítjük termelésünket, ezért várjuk alapfokú végzettségű pályázók jelentkezését gyártósori operátor munkakörbe.
  • A szakközépiskolai végzettséggel rendelkezők a karbantartási és szerszámjavítás területén betöltendő állásokra jelentkezhetnek.
  • A tanulók számára is kínálunk lehetőségeket a termelésben, a szerszámüzemben, irodai pozíciókban, vagy épp a mérnöki területen.
  • Aktuális állásajánlatainkért kérjük, forduljon HR munkatársainkhoz a lenti elérhetőségeken.

    Aptiv Services Hungary Kft.

    9700 Szombathely, Zanati út 29/A.; Puskás T. u. 10.

    Tel: 94/517-800

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában