Vas Népe rendezvény

2018.08.29. 13:42

Az István, a király összes eddigi főszereplője látható lesz a mű ünnepi koncertváltozatában!

Egyedülálló koncertélményt nyújt, egyben különleges időutazásra viszi közönségét az István, a király ünnepi koncertváltozata. Az idén 35 éves, legendás mű színpadi változatainak felejthetetlen jeleneteit, és eddig sosem látott archív felvételek is láthatnak koncert közben a nézők a színpad mögötti óriás kivetítőn.

Nem csak zeneileg, de látványvilágát tekintve is különleges lesz az idén 35 éves István, a király rockopera ünnepi koncertváltozata. A külön erre az alkalomra készített videomontázs részeként eddig sosem látott archív felvételek, és a legendás mű jelentős színpadi változatainak számos emlékezetes jelenete is megjelenik a színpad mögötti óriás kivetítőn.

Miközben a színpadon olyan kiváló énekesek előadásában hallhatjuk a rockopera dalait, mint Feke Pál, Vadkerti Imre, Szomor György, Szemenyei János, Tóth Gabi és Éder Enikő, addig a háttérben feltűnik többek között Pelsőczy László, Juhász Jácint, Victor Máté, Berek Kati, Deák Bill Gyula, Kaszás Attila, Varga Miklós, Vikidál Gyula, Nagy Feró, Novák Péter, Udvaros Dorottya, Balázsovits Lajos, Stohl András, Szakácsi Sándor, Blaskó Péter, Tompos Kátya, Bródy János és Szörényi Levente is olyan egykori jelenetek szereplőiként, melyek az István, a király történelmének legjelentősebb momentumai voltak.

Az István, a király rockopera ünnepi koncertváltozata így nem csak egyedülálló koncertélményt nyújt, de különleges időutazásra is viszi a hallgatóságot.

A művet a miskolci Bartók Plusz Operafesztiválon mutatták be először, majd ezt követően szeptember 15-én, Szombathelyen az Aréna Savariában láthatja a közönség az ünnepi koncertváltozatot. jegyek kaphatók a tex.hu hálózatában és –előfizetőknek kedvezménnyel – a Vas Népe ügyfélszolgálatai irodáiban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában