Szponzorált tartalom

2019.07.01. 08:37

Barátság Szerelem – 10. jubileumi Alterába Fesztivál

Július 9-13 között lesz a 10. Alterába Fesztivál Körmenden a Rába partján. A háromszoros Fair Play díjas fesztivál, rengeteg meglepetéssel és színes programmal várja a minőségi zene kedvelőit.

Körmend legnagyobb könnyűzenei rendezvénye, méltán országos hírnevű, hiszen a fellépők névsora is önmagáért beszél.

Idén a szervezők számos meglepetéssel, közel 1500 ajándékkel és nagy értékű lehetőségekkel csábítja a látogatókat a Rába partjára.

A fellépők (Punnany Massif, Vad Fruttik, 30Y, Bagossy Brothers Company, Anna and the Barbies, Péterfy Bori & a Love Band, Kiscsillag, ITI, PUF, Ossian, ROAD 15 éves jubileumi koncert, Depresszió, Kaukázus és sokan mások) az ország összes nagy fesztiválján megtekinthetők, azonban messze nem olyan belépővel, mint Körmenden! A szervezők filozófiája változatlanul az, hogy mindenki számára elérhető legyen, így még mindig a nagyfesztiválok közül az egyik legolcsóbb a vasi alter fesztivál.

Minden nap egyedi és klasszikus, a szombati nap pedig a rock zenekarokat sűríti egy nagyon erős rock nappá!

Külön műsorral készül többek közt Likó Marci, Beck Zoli és a 30Y, illetve több fellépő is az Alterába 10. születésnapján. Lesz önálló műsor, vagy épp a zenekar fogadja a beléptetésnél a vendégeket kis koncerttel.

Sok zenekar jelezte, hogy Körmenden szállásolja el magát, így a koncertek utáni Rock Golyó és Johnny alter bulikon akár együtt is lehet a zenekar tagokkal mulatni hajnalig.

Helyszínen fesztivál TAXI működik, ami a kényelmi szolgáltatásokat is növeli.

Idén is vendégül látják a helyi Szociális Szolgáltató és Információs Központ, illetve a Rum Kastély szociálisan hátrányos helyzetű és fogyatékkal élő fiataljait, ami itt már egyedülállóan hagyomány.

Külön öröm, hogy Erdélyi Rolika – akit hosszú évek óta támogat a fesztivál -, szintén vendég és egyben fellépő is, július 12-én, 20.50-kor Esti Mesét mond a nagyszínpadon, ezzel köszöni meg az eddigi támogatásokat.

Valóban egyedi és sokszínű lesz az idei szülinapos Alterába Fesztivál, most sem feledkeznek meg a délutáni lehetőségnyújtásról, ahol fiatal feltörekvő zenekaroknak adnak lehetőséget bemutatkozásra.

16.00-ig a rendezvény ingyenesen látogatható!

Elővételi napijegyek és kedvezményes 5 napos bérletek a készlet erejéig, vagy július 7-ig a TIXA oldalán vásárolhatók, illetve a Vas Népe kihelyezett ügyfélszolgálati irodáiban.

Részletek, napi bontás, információk, akciók:

www.alterabafesztival.hu

Jegyek:

Facebook:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában