Szponzorált tartalom

2021.06.17. 08:03

Bemutatkozik a Pangea: a jövő autóipari bőrbeszállítója

Az új név és arculat hűen tükrözi az autóbelső gyártás újrafelfedezése iránti elkötelezettséget.

Rochester Hills, Michigan, 2021. június 02.

A vezető autóipari bőrbeszállító, a GST SETON Autoleather ma bejelentette, hogy teljes arculatváltás mellett Pangeára változik a neve, ezzel is tükrözve elkötelezettségét, hogy a világ legmegbízhatóbb autóipari bőrbeszállítója legyen. “Cégünk arculatának újragondolása során az volt a célunk, hogy olyan nevet válasszunk, ami az összetartozást testesíti meg” – nyilatkozta Randy Johnson, a Pangea Elnök-Vezérigazgatója. „A Pangea név arra utal, hogy mindannyian kapcsolódunk egymáshoz: új nevünk tükrözi filozófiánkat, hogy termékeink kapcsolódnak a Földhöz, éppúgy, mint a világ különböző pontjain a gyártásában résztvevő szakembereink egymáshoz. Erre alapozva határoztuk meg stratégiánkat: innovatív és fenntartható felületanyagok előállítását, megőrizve a valódi bőr alapanyag magával ragadó, természetes szépségét.”

A névváltozás természetesen új logót és egyben teljes arculatváltást is jelent, melyet a vállalat " target="_blank" rel="noopener noreferrer">különböző kommunikációs csatornákon tár most a nyilvánosság elé.

„Az új arculat modern és tükrözi a Pangea lényegét.„ – mondja Johnson. „A csodálatos bőr termékek előállítása mögött meghúzódó szakértelem folyamatosan fejlődik, éppúgy, mint a vállalati szervezetünk. Bár cégünk arculata megváltozik, megmarad elkötelezettségünk, hogy vevőinket olyan luxus autóbelsők kialakításában támogassuk, melyek meghatározzák márkáik egyediségét.”

A Pangea a világ vezető autómárkáihoz gyárt autóipari bőr alkatrészeket, ülés- és kárpitozott komponenseket. A cég nemrég helyezte át székhelyét az amerikai Michigan államban lévő Rochester Hillsbe. Itt mintegy 540 négyzetméteren, 85 munkavállaló részvételével zajlik a terméktervezés, mérnöki munka, valamint a virtuális prototípus fejlesztés. A vállalat az év hátralevő részében tervezi befejezni a michigani telephely bővítést.

A Pangeáról

A Pangea globális autóipari bőrbeszállító, amely a világ vezető autómárkáinak kínál, a jövőt meghatározó teljes autóbelső megoldásokat. Székhelye Rochester Hillsben (Michigan állam) található. Négy kontinensen, mintegy 5.000 munkavállalóval szolgálja ki vevőit. Bővebb információhoz látogasson el a www.pangeamade.com oldalra, vagy kövessen bennünket a LinkedIn és Twitter felületeken.

Sajtókapcsolat

Stephen Jeske

Pangea

+1.313.400.0111

Michelle Caldwell

lovio george

+1.313.418.4692

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában