Induljon jól a nyár, jelentős kedvezményekkel!

2020.06.08. 11:17

Bevásárlónapok a FAMILY CENTERBEN – Június 12-től június 14-én 18 óráig

Jól indul a nyár azoknak, akik figyelemmel kísérik lapunk e heti számait, hiszen június 8. és 12. között a címoldalon található kuponokkal óriási kedvezményekhez juthatnak a Family Center üzleteiben, a Családi Bevásárlónapok alkalmából.

Fotó: Unger Tamás

A Family Center akciója keretében minden korosztály szenzációs árakon szerezheti be a legújabb, nyári divattrendek ruházati kínálatának mutatós darabjait a Rerto Jeans, a budmil, a PLAYERSROOM, a STAGE, a DB fave és a STYL üzletekben, és nagyszerű ajánlatokból válogathat a C&A, NEW YORKER, ORSAY üzletekben.

Fotó: Unger Tamás

Változatos színek, izgalmas vonalak jellemzik az idei elegáns és variálható darabok a hétköznapi és kifejezetten kényelmes sportos kollekciók modelljeit, a stílusok összemoshatósága pedig mindenki számára biztosítja a letőséget a nyári megújulásra.

 

Hervis

20% kedvezmény minden termékre*

Media Markt

10% kedvezmény minden BOSCH nagyháztartási – és beépíthető konyhai gépre*

CCC

20% kedvezmény minden cipőre és táskára*

HUMANIC

40% kedvezmény minden második pár cipőre *

PLAYERSROOM

20% kedvezmény minden ruházati termékre*

budmil

20% kedvezmény minden termékre*

Líra Könyváruház

15% kedvezmény minden termékre*

Retro Jeans

20% kedvezmény minden második termékre *

Retro optika

25% kedvezmény minden napszemüvegre és komplett, optikai szemüvegre *

DB fave

6000 Ft kedvezmény minden WRANGLER farmerre és pulóverre*

STAGE

20% kedvezmény minden termékre *

Cofffeeshop Company

Epres-rebarbarás torta és egy Latte „S” 1190 Ft

Mr. Big fehérnemű

20% kedvezmény minden Mr. Big termékre és Dorina márkájú fürdőruhára*

STYL

30-50% kedvezmény a megjelölt termékekre*

Family Ékszer

20% kedvezmény minden ezüst ékszerre, 9 000 Ft/gramm törtarany beszámítás új aranyékszer vásárlása esetén*

* Az akciók részleteit a kuponokon olvashatod, vagy az üzletekben kérhetsz pontos információt.

 

Egy pár új cipő minden szezonban jár a hölgyeknek, ami most két pár is lehet, ha a Családi Bevásárlónapok kuponjaival vásárol a HUMANIC kínálatából, hiszen az üzlet 40% kedvezményt ad a második pár cipő árából, a CCC cipőbolt 20%-os kedvezménye is vásárlásra ösztönöz és fontos megemlíteni, hogy a szezonális kiárusítás alkalmából akár 50%-kal olcsóbban is beszerezhető a legmelegebb hónapokra szánt lábbeli a Family Centerben.

 

A szabadtéri sport a nyár egyik nagy ajándéka. Kényelmes kerékpártúra, családi focimeccs vagy egy strandolás mindenki számára jó lehetőség az aktív pihenésre és a kikapcsolódásra, ehhez a Hervis áruház kínálja a jól szellőző, kényelmes öltözékeket, fürdőruhákat védőfelszereléseket 20% kedvezménnyel a hétvégén. A bevásárlóközpontban több üzletben kínálnak fürdőruhákat, így a Mr. Big fehérnemű üzletben, a NEW YORKERBEN, a C&A áruház polcain ugyanúgy találhatnak a vásárlók ezekből, hisz a kínálat óriási.

 

Fotó: Unger Tamás

Azok számára, akik már beszerezték a nyári termékeket a Media Markt kínál Bosch nagyháztartási- és beépíthető konyhai gépeket 10% kedvezménnyel, vagy a Líra könyv üzlet olvasnivalót 15% kedvezménnyel. Az ékszerek szerelmeseinek a Family Ékszerüzlet biztosít nagyszerű kedvezményeket, és június 12. és 14. között a Family Center bevásárlóközpontban működő Coffeeshop Company kávézó is készül akcióval a vásárlók számára.

 

Érdemes tehát beszerezni a Vas Népe következő lapszámait, hiszen a kedvezményekre jogosító kuponok az újság, június 8-án, 9-én, 10-én, és 11-én megjelenő számainak címlapján lesznek megtalálhatók, amelyeket pedig a Family Centerben június 12. és 14. között lehet majd beváltani a Családi Bevásárlónapok alatt. (x)

 

FAMILY CENTER SZOMBATHELY

Szombathely, Varasd u. 1.

NYITVATARTÁS:

hétfő-szombat: 09.00–20.00, vasárnap: 10.00–18.00

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában