SZPONZORÁLT TARTALOM

2019.06.08. 10:43

Business parkolás Ferihegyen

Üzleti út, fontos vendégek fogadása, vagy akár néhány napos pihenés esetén, ha igazán meg akarja adni a módját, válassza a magasabb szolgáltatási színvonalat biztosító Business Parkoló ajánlatát!

Üzleti út előtt is jó választás a business parkoló

 

Üzleti út előtt is jó választás a business parkoló

Vannak helyzetek, amikor a gazdaságos ár a legfontosabb – hosszabb távollét alkalmával például valóban a napidíj összege diktál a Ferihegy parkolás kiválasztásakor –, de előfordul, hogy a legjobbat akarjuk: a terminál épületéhez legközelebbi parkolóhelyet, a hozzáadott szolgáltatások kényelmét. Szerencsére a Liszt Ferenc repülőtér parkoló zónái minden alkalmat, minden elvárást kiszolgálnak.

Kiemelt körülmények

Sokan tartanak attól, hogy értékes autóikat nem megfelelő helyen hagyják, legyen szó pár percről vagy néhány napról. A reptéren azonban a parkolási díjak magukban foglalják a garantált biztonságot is. Az összes övezetet a legmodernebb kamerák hada, valamint egy rendszám-felismerő rendszer is védi, amely a Business parkolóban extra biztosítással is kiegészül a kiemelt ügyfelek számára: a reptér üzemeltetői felelősséget vállalnak minden, az övezetben leparkolt személygépkocsiért. Nem kell többet lopástól, karcolástól tartanunk: autón épen, sértetlenül vár minket, amikor visszatérünk.

Nem kell aggódnunk autónk épsége miatt

A gyors és színvonalas kiszolgálást a kiemelt ügyfélszolgálat biztosítja, ahol az ügyintézés gördülékeny és kényelmes. Extra szolgáltatásként például környezetbarát mosószerekkel dolgozó autómosást is igényelhetünk távollétünk alatt, így hazatértünkkor csillogó-villogó autóba szállhatunk, illetve megspórolhatunk egy utat a szokásos autómosóhoz. A zónát a terminállal kétperces menetidejű, ingyenes busztranszferek kötik össze, így pár lépéssel a csomagfelvételhez érhetünk, ráadásul esőben, hóban, szélben is gyűrődés, vesződség nélkül érjük el az épületet.

Foglalás gombnyomásra

A 129 parkolóhellyel rendelkező övezetben napidíjak szerint alakul a kalkuláció. Ezeket, és a várható végösszeget mind megismerhetjük egy-két kattintással a bud.hu honlapra látogatva, tervezett indulási és érkezési időpontjainkat megadva. Ezen felül pedig, az online parkolóhely-foglaló felülettel pillanatok alatt biztosíthatjuk magunk és vendégeink számára a legjobb parkolóhelyet.

ÁFÁ-s számlával nem kell feltétlenül távozáskor, csomagokat, bőröndöket cipelve, vagy frissen landolt üzleti partnereinket kalauzolva igényelnünk. Ezt utólag, 15 napon belül is megtehetjük, sorban állás, várakozás nélkül – csak ne veszítsük el az eredeti nyugtát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában