Szponzorált tartalom

2018.10.06. 09:41

Egyedi mintás karszalagok már 8 forintért!

A különböző egyszínű és mintás karszalagok nagy népszerűségnek örvendenek az egész világon, így Magyarországon is. Sikerüket egyszerűségüknek és gazdaságosságuknak köszönhetik, hiszen tökéletes vendégazonosítóként funkcionálhatnak különféle eseményeken, kiállításokon, sportnapokon, fesztiválokon vagy zárt körű rendezvényeken is.

A különböző színekben pompázó termékek ráadásul igen strapabíróak és logózhatóak is, így tartósságuk mellett hasznos reklámértékkel is bírnak. A messziről is jól látható csuklón elhelyezkedő karszalagok sorszámozhatóak, vonalkóddal vagy QR kóddal is elláthatóak és akár fotó minőségben is díszíthetőek egyedi grafikákkal. Nem csak a rendezvényszervezők, hanem a vállalatok is meglátták a benne rejlő lehetőségeket, így nem csoda, ha a mintás és logózott karszalagok a világ egyik leggazdaságosabb hirdetési felületeivé nőtték ki magukat az elmúlt évek során.

Egyszerű, de nagyszerű tyvek karszalagok

A különböző méretben, színben és típusban is kapható karszalagok közül talán a tyvek modellek a legnépszerűbbek. Bár sokan a plastic, a vinyl, a textil vagy a szilikon változatokat is előszeretettel használják, mégis az egyszínű, a mintás és a logózott tyvek karszalagok egyszerűségében rejlik azok varázsa.

A vízálló, sérüléseknek ellenálló, roncsolás nélkül el nem távolítható karszalagok hosszabb fesztiválokat is biztonságosan átvészelnek, hiszen rendkívül strapabíróak. Az igazi különlegességüket azonban ezeknek a karszalagoknak az egyedisége adja, ugyanis egyedi grafikákat, mintákat és logókat is elhelyezhetünk rajtuk, amivel még jobban illeszkednek a céges arculatba vagy a rendezvény hangulatához.

A piros pöttyös az igazi?!

Az egyszínű karszalagok széles skáláját kínálják a piacon, hiszen az alapszíneken felül, olyan különleges színekben is elérhetőek mint az aqua, a neon zöld, a levendula, a coral, az arany, az ezüst, a pink vagy éppen a barna.

Azonban nagyon népszerűvé váltak az utóbbi időben a mintás változatok is. A minták között megtalálhatóak olyan változatok is, mint a piros pöttyös, a kockás mintás, a napos, a tintafoltos, a csillagos, a delfines, a labirintusos vagy éppen a tengerpartos. Ilyen mintás karszalagot rendelhetünk például a karszalagexpressz.hu portálról online is, rendkívül kedvező feltételekkel, akár 8 Ft-os darabáron sorszámozva, prémium minőségben 19 x 250 milliméteres méretben. Különlegességük, hogy a megfelelő minta kiválasztásával, akár a mintás karszalag is logózható és feliratozható!

Mikor éri meg egyedi mintás karszalagot választani?

Mivel több -féle karszalag típus közül is válogathatunk, így dönthetünk úgy is, hogy egyszerű fehér alapszínt kérünk, színes változatot választunk, mintával díszített változatot rendelünk vagy akár egyedi grafikát készíttetünk rá. Az egyedi grafika költsége a legmagasabb, hiszen azok akár fotóminőségben is gyárthatóak, ezért ezt elit alkalmakra javasolják a szakértők.

Az egyszerűbb, egyszínű változatok a legolcsóbbak, ezeket akár felirat nélkül még a zárt körű kis költségvetésű rendezvények is megengedhetik maguknak, ám ha igazán egyedi megoldást keresünk, akkor jöhetnek a mintás karszalagok. Egy strand party, egy uszodai rendezvény vagy akár egy állatkert is kiváló helyszíne lehet a mintás karszalagok alkalmazásának, amelyet tetszés szerint akár feliratozhatunk és sorszámozhatunk is.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában