Szponzorált tartalom

2021.02.25. 11:39

Etavis-Ép Kft. – Minden egy kézben, minden egy helyen

Családok tömege vágna bele kisebb-nagyobb felújításokba idén, hogy kihasználják a kormány adta kedvező feltételeket. Azonban már a tervezés során kiderül, hogy nem egyszerű megfelelni a feltételeknek, a munkadíj és az anyagköltség pontos arányán túl minőségi munkát végző szakembereket is kellene találni. Erre kínál teljes körű megoldást az Etavis-Ép Kft.

Fotó: Etavis-Ép Kft.

Az Etavis-Ép Kft. építőipari generálkivitelezéssel foglalkozó cég szakemberei 20 éve az építőiparban dolgoznak, számos referenciával, nagy tapasztalattal. Náluk egy helyen elérhető a gipszkarton szerelés, festés, hideg-, meleg burkolás, víz-, gáz-, fűtés szerelés, teljes körű villanyszerelés , hűtő-fűtő klíma berendezések beszerelése, műanyag ablak- ajtó cseréje, de kertépítéssel, valamint öntöző rendszer kiépítéssel is foglalkoznak.

Érdemes őket választani, ha nincs idő a munkákra külön-külön szakembert keresni és akkor is, ha 3+3 állami támogatással képzelte el otthona felújítását. Az Etavis-Ép Kft. teljes körű megoldást kínál, önnek nincs más dolga, mint a munka végeztével beadni a magyar Államkincstárhoz az összekészített dokumentumokat.

Fotó: Etavis-Ép Kft.

Legtöbben az ügyintézés okozta stressztől riadnak vissza, ezért is érdemes a papírmunkát olyan csapatra bízni, akik pontosan tudják milyen elvárásoknak kell megfelelnie a benyújtott igénynek.

De nem minden a papírmunka. Nem szívesen engedünk be akárkiket az otthonunkba, ezért minden felújítás előtt álló család számára lényeges szempont, hogy megbízható, becsületes emberekkel dolgozhasson. Ha az Etavis-Ép Kft.-t bízza meg otthona felújításával, biztos lehet benne, hogy minőségi, pontos munkát fog kapni elérhető áron.

3+3 támogatás az Etavis-Ép Kft.-nél:

- felújítási munkák kivitelezése

- támogatás visszatérítésének ügyintézése

- számlák pontos adminisztrálása

- tapasztalt szakemberek

- elérhető árak

- rengeteg megspórolt idő

Kérjen ajánlatot még ma!

Telefon: 20/474-27-29.

Iroda: 9022 Győr, Móricz Zsigmond rakpart 1/B

Telephely: 9024 Győr, Dessewffy utca 10.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában