meghívó

2017.10.17. 10:24

FALCO Zrt. Nyitott Kapuk Napja és Családi Nap

 

 

Tisztelt ipartelepi Lakosok!

Mint ahogy az már korábban a Vas Népében meghirdetésre került, a FALCO Zrt. Nyitott Kapuk Napja és Családi Nap rendezvényt kíván tartani, amelynek időpontja 2017. október 28. szombat.

A FALCO Zrt. vezetősége ezúton kívánja meghívni a FALCO Zrt. környezetében élő ipartelepi lakosokat a cég Zanati úti telephelyén, megrendezendő eseményre.

A rendezvény célja, hogy a Nyitott Kapuk rendezvény során a munkatársaink családtagjainak, a környezetünkben élő lakosoknak, az ipartelepi lakosoknak be tudjuk mutatni az eddigi fejlesztéseinket és legfőképpen a folyamatban lévő UTWS szárító és szűrő berendezés kivitelezésének jelenlegi állását.

Mindezek érdekében természetesen szervezett keretek között csoportosan üzemlátogatást tervezünk.

Megtekinthető lesz az új lamináló-, a Mirror Gloss üzem, az új forgácslapgyár és természetesen az UTWS beruházás állása.

Maga az esemény helyszíne a FALCO Zrt. Központi Telephelye, 9700 Szombathely, Zanati út 26.

Kapunyitás: 8:30-tól, kapuzárás: 17:00.

Az üzemlátogatás mellett, színpadi produkciókkal és számos szórakozási lehetőséggel készülünk a gyerekeknek és a felnőtteknek.

A rendezvényre csakis előzetes regisztráció során lehet jelentkezni, amelyet meg tudnak tenni a FALCO Zrt. (www.falco-woodindustry.com) honlapján keresztül, vagy személyesen a FALCO Zrt. recepcióján, a regisztrációs lap kitöltésével.

Várjuk Önöket szeretettel!

 

Tisztelettel és üdvözlettel,

 

Novák Tibor sk. Vezérigazgató

Vecsey Dénes sk. Igazgató Tanács Tagja

Szombathely, 2017. október 13.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában