PR

2018.11.21. 14:08

FEHÉRVÁRI KANDALLÓ – KOVÁCSOLTVAS

Mobil: 30/9693-555 és 30/2566-426)

Bemutatótermünkben elsősorban komplett

KANDALLÓK, MINŐSÉGI KÁLYHÁK, TŰZTEREK forgalmazásával és kivitelezésével foglalkozunk.

Üzletünkben megtalálhatók még:

  • Kandalló tisztító szettek, kiegészítők;
  • Kéménytisztító porok, Kandalló üvegtisztítók,
  • Szigetelő zsinór szett (ragasztóval),
  • Szellőzők nagy választékban,
  • Kovácsoltvas korlát, kerítés elemek, díszítőelemek.
  • Vízfűtéses tűzterek,
  • Elektromos kandallók,
  • Márvány, gránit, mészkő burkolatok, egyedi rusztikus betonból készült termékek.
  • 2000.február óta állunk ügyfeleink rendelkezésére.

    TECHNICAL, HAAS & SOHN, JOTUL, PALAZETTI, EDILKAMIN kandalló gyártó cégek Fejér megyei viszonteladói és minőségi kivitelezője vagyunk.

    Ha kandallókról beszélünk, legtöbben a filmekből jól ismert jelenetre, az otthoni tűz nyújtotta romantikus élményre gondolunk. Azonban a mai kandallók már nem csak a lakás díszei, hanem magas műszaki tartalmuk miatt nagy hatásfokon képesek biztosítani az otthon melegét akár kiegészítő, de akár fő fűtésként is.

    A tűzterek öntöttvasból készülnek. A külső burkolat lehet mészkő, márvány, gránit, vagy bármilyen más, mutatós felületű tűzálló építőanyag.

    A korszerű típusok ventilátorok segítségével szívják be a hűvös levegőt, majd a süvegrész rácsos nyílásain kifújva szétterítik a meleg levegőt. Flexibilis és saválló alumíniumcsövek alkalmazásával a ház távolabbi részeiben is elvezethető a meleg, ezáltal egy 10-17 kW teljesítményű kandallóval akár az egész ház gyorsan befűthető. A vizuális élményt változatos formájú, többféle módon is nyitható hőálló üvegbetétes ajtók garantálják. A technikai fejlesztések azonban nem mentek a vizuális élmény rovására. A legtöbb tűztér opcióként oldalüveggel és két irányban nyitható ajtóval is felszerelhető.

    Vízfűtéses, azaz Vízköpenyes tűzterek a legújabb és legtakarékosabb fűtési módszerként terjedtek el, amelyekkel a központi fűtésrendszerre lehet meleg vizet termelni, ezzel rendkívül megnő a hatásfoka és átmeneti időszakban elég csak a kandallóval fűteni! A tűzterek 12-30 kW-ig terjedő nagyságban léteznek.

     

    A kályhák a megbízható német minőségnek (Haas & Sohn) és a tradicionális norvég (Jotul) gyártásnak köszönhetően a legmagasabb tüzeléstechnikai elvárásoknak felelnek meg a magas fokú design felhasználásával!

    Másik fő profilunk a kovácsoltvas kerítések, korlátok, bútorok, lakberendezési kiegészítők gyártása és forgalmazása, továbbá a kerítéselemek, korlátok kialakításához szolgáló díszítőelemek forgalmazása, figyelembe véve a kedves vásárlónk egyedi elképzeléseit is!

    A legtöbb típusú összeállítás már katalógusból is választható, de ha teljesen egyedi kivitelről van szó, abban is szívesen állunk ügyfelünk rendelkezésére, segítünk elképzelésüket a kivitelezhető formába önteni és megtervezni!

    Munkánk elsődleges célja és törekvése, hogy az általunk forgalmazott termékek a kedves vásárló minden elvárásának maradéktalanul megfeleljenek. Minden esetben nagy gondot fordítunk arra, hogy a vevő elképzeléseivel, a helyszín adottságaival és az otthon stílusával harmonizáló dolgok szülessenek.

    A kivitelezés minden fázisában ügyelünk a szakmai munka és az alkalmazott anyagok kiváló minőségére. Így 2-4 napon belül elkészülhet a kandalló, amely hosszú időn keresztül nagy örömet szerez leendő tulajdonosának.

    Jelmondatunk: Minőségi munka és megbízhatóság a stílus fényében!

    Címkék#Kandalló

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában