Szponzorált tartalom

2020.11.28. 06:00

Fertőtlenítés professzionálisan

Mai gyorsuló világunk megköveteli a vállalatoktól, hogy igazodjanak a piaci igényekhez. Tóth Veronikát a Best Clean Zrt. ügyvezetőjét és kolléganőjét Nagy Katalint kérdeztük.

Hogy jött az ötlet, hogy fertőtlenítéssel foglalkozzanak, hiszen a Best Clean Zrt. fő profilja a takarítás?!

Így van, ipari, intézményi takarítással foglalkozunk, de már a tavaszi fertőzéshullám idején felmerült bennünk az ötlet, hogy egy olyan biztonságos, garantált fertőtlenítési módszert kínáljunk az emberek számára, amely alternatívát jelent más fertőtlenítő rendszerekkel szemben.

Miben más az Önök által használt fertőtlenítőszer egyéb módszerekkel összehasonlítva?

A miénk egy orvostechnológiai eszköz, amely az ország több kórházában bizonyít már régóta. Az általunk használt fertőtlenítőszert gyártó cég igazolja, hogy a szer teljesen hatásos a Covid 19 ellen, és helyesen adagolva elpusztít minden egyéb kórokozót, vírust, baktériumot. Mindemellett nem okoz semmilyen allergiás reakciót. Teljesen biztonságos az alkalmazása. Mi tesztcsíkokkal bizonyítjuk a megrendelő felé, hogy a fertőtlenítés megtörtént és sikeres volt, és erről jegyzőkönyvet állítunk ki.

Fotó: Unger Tamás

Hogy zajlik a folyamat? Igényel-e bármilyen különleges előkészületet a fertőtlenítés?

Semmilyen extra előkészületre nincs szükség, csak egy légmentesen záródó helyiségre, hogy a fertőtlenítőszer ki tudja fejteni a hatását. Ez egy kis gép, amely légneművé alakítja az amúgy folyékony fertőtlenítőszert, így az könnyedén eljut a rejtettebb helyekre is. Épp ezért mindig javasoljuk a megrendelőink felé, hogy nyissák ki a szekrényajtókat, mert akkor az abban tárolt eszközök, dolgok is fertőtlenítésre kerülnek. Az egész folyamat legfeljebb 3 órát vesz igénybe.

Kik vehetik igénybe a szolgáltatást?

Bárki számára elérhetőek vagyunk. Van olyan óvoda, ahova többször is hívtak már bennünket, szerződésünk van egy nagyvállalattal, náluk heti szinten, rendszeresen végzünk fertőtlenítést. Ezen kívül fertőtlenítettünk már fogorvosi rendelőt, magánlakást, családi házat is. Hogy egy extrém esetet említsünk: tavasszal egy több hónapja elhunyt ember után végeztünk fertőtlenítést, azért az tényleg egy rendkívüli alkalom volt.

Mikor érdemes elvégezni a fertőtlenítést?

Akut fertőzés esetén mindenképp, de ne csak koronavírus fertőzésre gondoljunk ilyenkor! Egy egész családon átvonuló kötőhártyagyulladás, gyomor és bélrendszeri fertőzés, közösségekben terjedő bárányhimlő vagy influenza vírus esetén is jelentősen lecsökkenhet a tovább fertőződés veszélye, ha a helyiségben lévő tárgyak felületfertőtlenítésen esnek át. Preventív céllal is végzünk kezelést, ekkor enyhébb dózisú szert használunk. Ezt szoktuk javasolni, ha pl. újszülöttet, vagy épp beteg hozzátartozónkat kell hazavinnünk a kórházból.

Milyen szert használnak?

Ez egy teljesen Bio hatóanyag, hidrogén-peroxid, valamint ezüst vegyülete. Nyom nélkül lebomlik a behatóidő leteltével.

Hol érhető el a szolgáltatás?

Hívhatóak vagyunk bármikor a 06/70/633-5944-es telefonszámon, és bővebb információ található a honlapunkon: www.bestcleanzrt.hu. Email-eket pedig az [email protected] várunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában