TE IS LEHETSZ NYELVZSENI!

2017.11.16. 11:16

TE IS LEHETSZ NYELVZSENI! Egy módszer, három lány – harminckét nyelvvizsga! (x)

Amikor Virág, Zsófi és Blanka néhány éve a Kreatív Nyelvtanulással elkezdtek nyelvet tanulni, ők sem gondolták, hogy ilyen sikeres nyelvtanulók lesznek.

vaol.hu

 

Virág és Blanka átlagos nyelvtanulónak tartotta magát, 27 évesen mindössze egy nyelvből volt bizonyítványuk. Életük nagy felfedezésének érzik a módszerrel való megismerkedést. Azóta ugyanis Virág kilenc, Blanka pedig tizenhárom nyelvből szerzett középfokú nyelvvizsgát. Zsófi pedig 18 éves „kreatív nyelvtanuló”, negyedikes gimnazistaként már tíz nyelvből vizsgázott sikeresen, teljesítménye korosztályában egyedülálló.

Könnyedén, három-négyhavonta tettek középfokú nyelvvizsgát, a felkészüléshez kizárólag a Kreatív Tananyagot használták. Figyelem, manapság gyakori, hogy a középfokú nyelvvizsga hiánya miatt a végzősök fele nem veheti át diplomáját!

A tananyag kidolgozója Gaál Ottó 27 nyelvvizsgájával a nyelvtanulás egyéni bajnoka Magyarországon. Három dolog, amiért érdemes ezzel a tananyaggal tanulni:

  • A könyvben szereplő 8000 kétnyelvű mondatrész, mondat és a hanganyag megtanít beszélni – tanári segítség nélkül.
  • A könyv tartalmazza a középfokú nyelvvizsga nyelvi anyagát – ezt a lányok eredményei is bizonyítják.
  • Kiváló módszer újrakezdésre, szinten tartásra, sőt – újra elővéve – bármikor felfrissíthetjük vele nyelvtudásunkat anélkül, hogy be kellene iratkoznunk egy nyelvtanfolyamra.
  • További információ az alábbi honlapon található, illetve az előadáson, ahol elmondjuk a titkot, hogyan lehet minden olyan emberből sikeres nyelvtanuló, aki valóban komolyan gondolja, hogy elsajátít egy idegen nyelvet.

    Gaál Ottó nagysikerű tankönyveinek bemutatója Vas megyében!

    ÚJ ÚT A NYELVTANULÁSBAN!

    Eredeti módszer, különlegessége az önálló beszédgyakorlás, egyéni tanulási tempó!

    ANGOL, NÉMET, FRANCIA, OLASZ, SPANYOL, SVÉD, DÁN, NORVÉG, OROSZ, PORTUGÁL, HOLLAND, ESZPERANTÓ, HORVÁT

    tananyagok megtekinthetők és 21990 Ft-os egységáron megvásárolhatók:

    Körmenden a Színházban (Dr. Batthyány utca 3.) 2017. november 20-án (hétfő) és november 27-én (hétfő) 16-17.30 óráig.

    Szombathelyen a Megyei Művelődési és Ifjúsági Központban (MMIK, Ady tér 5.) 2017. november 21-én (kedd) és november 28-án (kedd) 17-19 óráig.

    Sárváron a Nádasdy-Vár Művelődési Központban (Várkerület 1.) 2017. november 22-én (szerda) és november 29-én (szerda) 17-19 óráig.

    Kőszegen a Jurisics-vár Művelődési központban (Rajnis u. 9.) 2017. november 23-án (csütörtök) és november 30-án (csütörtök) 17-18 óráig.

    Celldömölkön a Kemenesaljai Művelődési Központban (Dr. Géfin tér 1.) 2017. november 25-én (szombat) 10-12 óráig.

    Ráadásul a nyelvvizsgára készülő tanulóknak a helyszínen lehetőségük lesz a középszintig létező összes tananyagunkat (1 darab tananyag + 1 darab online gyakorló + 1 darab nyelvvizsga felkészítő) csomagárban 55970 Ft helyett most 27990 Ft-ért megvásárolni!

    www.kreativnyelvtan.hu Infó és megrendelés: Hudi Tibor 06-30/318-4953

    Bővebben a módszerről: 

    TE IS LEHETSZ NYELVZSENI!

    TANULJ TE IS GAÁL OTTÓ MÓDSZERÉVEL! 13 VÁLASZTHATÓ NYELV MOST ONLINE HOZZÁFÉRÉSSEL!

    Velünk könnyebb a nyelvtanulás…

    Mészáros Kinga, Kovács Blanka, Freund Ádám és Szekeres Georgina már boldogan mutathatja fel nyelvvizsga bizonyítványát, hiszen letették a vizsgát. Mindannyian a Kreatív Nyelvtanulást alkalmazták, s bátran ajánlják másoknak is a különleges rendszer előnyeit.

    ANGOL–NÉMET–OLASZ-SPANYOL-SVÉD–NORVÉG-FRANCIA-DÁN-HOLLAND-ESZPERANTÓ-OROSZ-HORVÁT-PORTUGÁL

    NYELVEKEN!

    Leckéről leckére: hogyan is működik a rendszer

    A leckék mindig a szólappal kezdődnek, amelyen az új szavakkal ismerkedhetünk meg. Általában külön szerepelnek a főnevek, melléknevek, igék stb., a könnyebb áttekinthetőség végett. Ezt követi a szólap magyarázat, amely külön kitér azokra a szavakra, amelyek használta a magyartól eltér, s így problémát okozhat. Ezen a lapon a szómagyarázatok a szólap sorrendjét követik, mégpedig a bal felső sarokból haladva a jobb alsó sarok felé. Érdemes a szólapot és a szólap magyarázatot egyszerre tanulmányozni. Ezen a lapon csak a problémás szavak szerepelnek, a fennmaradók használata nem okoz gondot.

    Az ezután következő nyelvtan lap a motorja az egész leckének, az itt elsajátított néhány szabállyal tudunk majd számtalan hibátlan mondatrészt/mondatot képezni a további gyakorlatok folyamán. A gyakorlólapok alkotják az anyag túlnyomó részét. Nagyon fontos, hogy mindig hangosan gyakoroljunk, mert miközben beszélünk, a szövegértésünk is fejlődni fog.

    A tananyag praktikus használatát célozza, hogy szétszedhető lapokból áll, így könnyen magunkkal vihetjük az aktuális fejezetet, s annak bármelyik részét külön is gyakorolhatjuk. A végső cél, hogy bármelyik lapról, bármelyik mondatot pontosan és gyorsan le tudjuk fordítani. Ugyanis ha megszerezzük ezt a készséget, akkor egy ilyen vagy ehhez hasonló mondat megfogalmazása pl. az utcán sétálva sem fog problémát okozni. Ezt pedig már úgy hívják, hogy BESZÉD.

    A 12 leckéből álló oktatócsomag a kezdő szintről indul, s a középfokú nyelvvizsga követelményeit célozza meg. A tananyagot a Sikeres Állami Nyelvvizsga fejezet zárja, amelyek akár 5-10 pluszpontot hozhatnak a nyelvvizsgán. A kiejtést nehéz leírva megtanulni, ezért használjuk figyelmesen a CD-t, amelyen minden szólap és több száz mondat szerepel.

    Megtiszteltetés számunkra, hogy az ”Az Év Honlapja 2016„ pályázaton, minőségi díjat nyert a Kreatív Nyelvtanulási Módszer© e-learning verziója.

     

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában