HIRDETÉS

2018.10.10. 18:05

Ha hivatást is szeretnél, nem csak egy munkát, jelentkezz hozzánk! Legyél Te a jövő postása!

Sokan mondják, hogy a postás nem csupán kézbesítő, hanem családtag, barát, jóismerős és a társadalom fontos tagja. Az elmúlt évtizedekben számos dolog megváltozott körülöttünk: az életünk egy részét már virtuálisan éljük, egy sor tevékenységet gépek végeznek el helyettünk. A postás azonban még mindig fontos maradt.

vaol.hu

A Magyar Posta alap-, és középfokú végzettségű munkavállalóknak kínál állást a IV. Vas Népe Állásbörze Szombathelyen. A szakmai végzettség az állások betöltéséhez nem előírás, hiszen a vállalat tudja biztosítani, hogy dolgozói megfelelő képzésben részesüljenek.

Az Állásbörzén főleg gépjárművezetőket és kézbesítőket keresünk.

Miért jó dolgozni a Postánál?

Változatos és mozgalmas munka a postai, rengeteg kihívással. Sokak számára önmagában a postai kultúra is vonzó lehet, a fiatalabb generáció számára pedig biztató, hogy itt valódi karrierlehetőséget biztosítunk számukra. Vállalatunknál számtalan példa mutatja, hogy lehet folyamatosan fejlődni, tanulni és feljebb lépni.

Amit kínálunk: az alapbér mellett béren kívüli juttatást, egyéb munkaköri ösztönzőket, szociális juttatásokat, például üdülési lehetőségeket, gyermekeknek táborokat. Lehetőség van arra is, hogy bizonyos munkakörökben rugalmas munkaidőben dolgozzanak, emellett széleskörű képzési lehetőségekkel támogatjuk a munkatársak szakmai fejlődését.

A Posta számos megváltozott munkaképességű dolgozót foglalkoztat és családok számára előnyösek részmunkaidős lehetőségeink.

Várunk mindenkit november 6-án a IV. Vas Népe Állásbörzén tanácsadással egybekötött, személyre szabható ajánlatokkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában