HIRDETÉS

2019.05.21. 09:08

Időutazás Pünkösdkor - ó, azok a csodás ’90-es évek

Bizony, azok a parádés kilencvenes és kétezres évek! Mennyi ikonikus pop-, és rockbanda, kultikus sorozatok, neonszínek, hatalmas karikafülbevalók, szexi farmerek, denevérujj, falatnyi topok, izgalmas biciklisnadrág és platform cipők… Hát persze, hogy emlékszel!

Az idei trendeket egyértelműen a z 1990-2000-es évek utáni nosztalgia uralja. Ahogy a divatban, nincs ez másképp a zenében sem. Őrületes retróláz tombol!

Az az időszak igazán sokoldalú évtized volt, és most úgy ahogy volt, minden irányzatával együtt visszatért. Akkoriban kicsit lassúbb volt az élet és sokkal spontánabban éltünk… Szerettük.

Ha te is akkor voltál gyerek, netán tini, sok-sok kellemes emléked van erről a korszakról. Boldog és felhőtlen fiatal éveinkben hiphopra, a technora és – urambocsá’ a rave-re ráztuk. Mit ráztuk, topogtunk!

Ezúttal visszaröpülhetünk kicsit az időben és néhány órára átélhetjük újra a legenergikusabb éveinket. Benne vagy?

A Gencsapáti Pünkösdi Fesztiválon a közönség kívánságát követve a szervezők tisztelegnek kicsit a retró klasszikusok előtt:

Szombaton az I <3 2000’s partyőrület csapata elhozza a közönségnek a Happy Ganget, Náksit, az Erős vs Spigiboy formációt. Extraként itt lesznek a fiatalságunk külföldi diszkósztárjai: Alice DJ és a Brooklyn Bounce!

Hétfőn este a közönségkedvenc DJ Dominique a lemezjátszók mögött, majd mikor már szépen bemelegedtünk, jön a Neoton Família és a Groovehouse.

Nem kétség, bírni kell energiával, mert a programok közül választani bizony nem egyszerű. Csald elő a lelkedből az örök fiatalt és gyere, csapassuk!

Hozd el a gyereket is, hadd lássa, milyen menők voltak a szülei fiatalon!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában