A környezet prosperáló vállalkozást mutat

2019.08.02. 10:49

Ismét bővült a SUXESS LOGISTIC Hungary Kft. telephelye

LUKÁCSHÁZA Saját forrásból, mintegy 30 millió forintból bővítette lukácsházi egységét az egész világra kiterjedő hálózattal rendelkező szállítmányozó és logisztikai szolgáltató cég, a SUXESS LOGISTIC Hungary Kft.

Virág János, Ferencz Zsuzsanna, Klaus-Dieter Schenk és Ágh Péter a megnyitón

Fotó: Ohr Tibor

Bővítéssel, átépítéssel is járt a SUXESS LOGISTIC Hungary Kft.-ben az elmúlt hónapokban végzett munka. Míg 2014-ben 420 négyzetméterrel növelték meg az akkori csarnok alapterületét, az idén 60 négyzetméteres fejlesztés történt, valamint belső átrendezések a munkakörülmények javítása érdekében.

Az ügyfélszolgálat elköltözött az új részlegre, a régi helyén alakították ki a modern, tágas, klimatizált tárgyalót a bejárattal, több mint harminc négyzetméteren. Az IT munkatársak eddig egy szerverteremben dolgoztak, most önálló, új irodát kaptak, és a sales-es kollégák is kényelmesebb, jobb munkakörülmények közé kerültek. Az elmúlt években a raktár- és diszpécser részen is történt fejlesztés: két éve szkennerkészüléket használnak, kommunikációs kaput nyitva ezzel a sofőrök és a diszpécser, valamint az irodai dolgozók között, és lekövethetőbbé téve a csomagok aktuális státuszát.

Virág János, Ferencz Zsuzsanna, Klaus-Dieter Schenk és Ágh Péter a megnyitón
Fotó: Ohr Tibor

A fejlesztésekről Ferencz Zsuzsanna ügyvezető igazgató számolt be a vendégeknek. A beruházásban közreműködő partnereknek, a cég munkatársainak is megköszönte a projektben nyújtott segítséget a múlt pénteki átadóünnepségen. Mint mondta, hálás, amiért a kihívásokat, az építkezéssel járó esetleges kényelmetlenséget rugalmasan és hatékonyan kezelték. Virág János polgármester a falu önkormányzatának képviselő-testülete és lakói nevében köszöntötte a jelenlévőket. Emlékeztetett: öt éve egy Új Széchenyi Terv-es fejlesztésnek is köszönhetően telepedett meg Lukácsházán, a vállalkozásbarát településen a cég. Harminc fővel indultak, azóta is folyamatosan jelen vannak Lukácsháza gazdasági életében, technológiai fejlesztéseik, az automatizálás révén tesznek szert egyre nagyobb árbevételre.

Rendezett a környezetük, olyan miliő jellemzi őket, amely egy prosperáló vállalkozást mutat. Külön kiemelte ebben a cégvezetők szerepét, akik már a faluban éltek, mielőtt a telephely odaköltözött volna. Lokálpatrióta szemléletüknek köszönhető, hogy mindig keresték annak a lehetőségét, hogy helyben találjanak telephelyet a cégnek. Ágh Péter országgyűlési képviselő a munkavállalók szerepét emelte ki elsőként, megköszönve munkájukat, azt, hogy szakértelmükkel, helytállásukkal hozzájárulnak ahhoz, hogy a SUXESS LOGISTIC rendkívül sikeres Lukácsházán. Működése nemcsak a múlt eredményeire épít, hanem önerőből is komoly fejlesztéseket tud megvalósítani. Elmondta: abban bízik, hogy az építkezés, a fejlesztés a jövőben tovább folytatódhat.(x)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában