HIRDETÉS

2019.06.21. 09:58

Jelentkezz az IQOR ELEKTRONIKAI TECHNIKUS képzésére!

Hasznos szaktudás? Kiemelkedő ösztöndíj? A képzést követően biztos munkahely? – Igen, ez mind lehetséges!

bty

Az iQor Global Services Hungary Kft.-nél kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy az új generációnak is átadjuk tudásunkat. A tanműhelyünkben zajló elektronikai technikus képzés hiánypótló gyakorlati lehetőséget biztosít azoknak az érettségizett fiúknak és lányoknak, akik érdeklődnek az elektronika valamint a számítástechnika iránt.

A 2019/2020-as tanévtől minden fiatalt vár a 2 éves elektronikai technikus képzés, amely egyedülálló lehetőségeket és a száraz elméleti anyagok helyett gyakorlatorientált oktatást kínál a jövő technikusainak. A képzés elméleti része a SZMSZC Puskás Tivadar Szakgimnáziumban, míg gyakorlati része az iQor szombathelyi telephelyén, a saját, az Iparkamara által oklevéllel elismert Tanműhelyében folyik.

Miért válaszd az iQor Elektronikai technikus képzését?

Kiváló oktatók és korszerű elektronikai berendezésekkel felszerelt tanműhely

  • A Tanműhely remek felszereltsége lehetővé teszi, hogy modern környezetben, maximális eszközellátottsággal és kiváló oktatók segítségével sajátítsd el a szakma fortélyait.
  • Tanulmányi eredménytől függő kiemelt ösztöndíj

  • Ha tudásszomjad szorgalommal is párosul, ösztöndíj formájában megjutalmazunk.
  • Étkezési és utazási támogatás, hiányszakmának megfelelő tanulmányi juttatások

  • Nem csupán tanulmányi ösztöndíjjal, de étkezési és utazási támogatással is segítjük mindennapjaid.
  • Kulturális programok, sportolási lehetőség

  • Egyetértünk azzal az örökérvényű igazsággal is, miszerint munka után édes a pihenés, ennek megfelelően kulturális programokat, valamint sportolási lehetőségeket biztosítunk.
  • Sikeres vizsga után biztos munkahely – Hibaanalizáló technikus munkakörben

  • A 2 éves képzés vizsgával zárul, amelynek sikeres teljesítése esetén hibaanalizáló technikusi munkakört, azaz BIZTOS ÁLLÁST kínálunk számodra.
  • Gyere el Tanműhelyünkbe, és tekints be a kulisszák mögé egy személyes körbevezetés keretében!

    Kik vagyunk mi?

    Az iQor a világ vezető terméktámogatási szolgáltatója, több mint 18 országban vagyunk jelen, világszerte 45 000-nél is több munkavállalót foglalkoztatunk. A szombathelyi leányvállalatunk Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő nagyvállalata, 1100 dolgozójával pedig a régió egyik kiemelkedő munkáltatója.

    Aftermarket, azaz értékesítés utáni szolgáltatásaink a mobil- és telekommunikációs, informatikai és hálózati szektorban működő partnereink számára nyújtanak olyan komplex üzleti megoldásokat, melyek a teljes fogyasztói értékláncot átfogják. Az értékesítést követően ellátjuk a garanciális és garanciaidőn túli terméktámogatással, ügyfélszolgálattal, termékdiagnosztikával és javítással kapcsolatos feladatokat is.

    Válaszd az iQort, és légy részese a 21. századi technológiának!

    Jelentkeznél? További kérdésed van?

    Jelentkezés, további információ, vagy személyes körbevezetésre vonatkozóan kérlek Katavics Zsoltta, az iQor Munkavállalói oktatási és fejlesztési vezetőjével vedd fel a kapcsolatot:

    Várjuk jelentkezésedet!

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában