HIRDETÉS

2018.10.19. 22:13

Jelentkezz hozzánk, légy Te is tagja az ÉNYKK-nak!

Sokak még a mai napig nem tudják, hogy melyik vállalatról van szó, ha azt hallják, hogy ÉNYKK. Milyen cég? Mit kell tudni róla?

ikmi

A jogelőd „Volán” név azonban mindenki számára ismert, azonnal tudja mindenki, hogy közlekedési szolgáltatást végző társaságról van szó, amely Győr-Moson-Sopron, Vas, Veszprém és Zala megye területén végzi munkáját.

E 4 megye területén kínálunk munkát autóbuszvezető és egyéb műszaki munkakörökben, melyekre hölgyek jelentkezését is szívesen fogadjuk.

Rendelkezel PÁV II.-es igazolással, de „C”, „D” kategóriás jogosítvánnyal és Gépjárművezetői kártyával nem? Akkor sincs gond!

Veszprém, Győr-Moson Sopron és Vas megyében jelentkezhetsz bátran ezek megléte nélkül is! Amennyiben Zala megyében keresnél munkalehetőséget, segítünk a „D” kategóriás jogosítvány és a Gépjárművezetői kártya megszerzésében.

Hogy mit kell ehhez tenned? Keress minket a megadott elérhetőségek valamelyikén és legyél te is autóbuszvezető nálunk!

Mit kínálunk? Már a tanfolyam alatt is 8 órás foglalkoztatást, tanfolyamos autóbuszvezető munkakörben, bérezést és ingyenes utazási lehetőséget. A tanfolyam elvégzése után, amint GKI kártyádat kézhez kaptad már nincs is más dolgod, csak bemutatni és autóbuszvezetőként foglalkoztatunk tovább.

Autószerelő, autóvillamossági szerelő vagy karosszérialakatos végzettséggel rendelkezel? Vagy nincs végzettséged, de dolgoztál már ezen a területen és érdekelnek a buszok? Jelentkezz műszaki állásaink egyikére egy, kettő vagy több műszakos munkarendbe és légy a munkatársunk! Jól felszerelt műhelyek várnak, valamint folyamatos képzéseket és fejlődést biztosítunk számodra!

Diák vagy és érdekel a buszok szerelése vagy az elektronikája? Autószerelő, autóelektronikai műszerész vagy autótechnikus szakokon tanulsz, esetleg még csak jelentkeznél? Ha szeretnél az iskola elvégzése után egy stabil, biztos munkahelyen dolgozni már pályakezdőként, ne habozz. Jelentkezz kiemelt ösztöndíj programunkra és nem csak gyakorlati helyet biztosítunk számodra, hanem az iskola elvégzése után a csapatunk tagja lehetsz. Mi az, amit ez idő alatt nyújtunk? Ösztöndíjadon felül havi 40.000 Ft társasági ösztöndíjat, ingyenes autóbuszbérletet a bejáráshoz, mentori támogatást, segítséget a szakmai tudás elsajátításához, oktatáson való részvételi lehetőséget, segítséget a vizsgára való felkészülésben, a szakmai munka nyomon követesét az első munkaévben. Ha rendelkezel „B” kategóriás jogosítvánnyal 1 éves munkavégzés után lehetőséget biztosítunk a „C” kategóriás jogosítvány megszerzésében is.

Mit tudunk még nyújtani számodra, ha nálunk dolgozol? Határozatlan idejű szerződést, cafetéria juttatást, ingyenes utazást a régióban, forma- vagy munkaruha juttatást, bérpótlékot, ingyenes munkásszállást vagy mobilitáscélú lakhatási támogatást (munkavégzési helytől függően), plusz teljesítményekre havi ösztönző bért, autóbuszvezetőknek vezetési órabért.

 

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, keress bennünket bátran és dolgozz nálunk!

Elérhetőségeink:

Tel.: 06/30 442-4021

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában