Szponzorált tartalom

2019.05.10. 08:49

Kevesebb mint 30 nap és kezdődik a 4 napos őrület Gencsapátiban

Ha Pünkösd, akkor már több mint 10 éve Gencsapáti a régiós program! Idén külföldi sztárok is a lineupban.

Évről évre érezni a fejlődést: nagyobb terület, több színpad, klasszabb műsor és színvonalas kísérő szolgáltatások, növekvő tömeg és egyre nagyobb nevek a fellépők között.

Isteni a közönség, avagy ide csak “jóarcok” járnak

Vannak előadók, akik visszatérő vendégek itt: a Tankcsapda, Rúzsa Magdi, vagy Kowalskyék és persze a hazai sztárcsapat az Ocho Macho is otthonosan mozog már nálunk.

Azonban a szervezők számára fontos, hogy a közönség idei aktuális kedvenceit is “házhoz hozza”, így idén velünk bulizik majd többek között a Paddy and the Rats, Majka, a BSW, az AK26 és a tehetségkutatóból ismert USNK is.

Fesztivál a Fesztiválban – a Party-sátor külön életre kel

A fiatal közönséget a szombat és vasárnap éjjel színpadra lépő DJ-k hozzák lázba minden évben. Nem lesz ez másképp idén sem, hiszen a régi nagy favoritok mellett (pl. Náksi, Bárány Attila, vagy Szecsei) az új tehetségek is képviseltetik magukat az őrületes partyban: itt lesz Pixa, a bolondos Katapult DJ, Yamina és a Peat Jr & Fernando feat. Sheela formáció is.

Nehéz kiemelni ilyen jónevű fellépők mellett, mi az idei Fesztivál nagy durranása. Hogy idén mi lesz mégis más, mi lesz új az előző évekhez képest? Nos, a retróláz ide is elért, így a ’90-es évek hazai és külföldi sztárjai is eljönnek ezúttal Gencsapátiba: a Neoton, a Groovehouse, a Happy Gang dalaira nosztalgiázhatunk majd.

2019-ben gimnazista éveink külföldi diszkósztárjai lesznek a sztárvendégek: Alice DJ és a Brooklyn Bounce bebizonyítja, hogy ott van még a lábunkban a régi bugi!

Az elmúlt évek egyik legjobban összerakott koncertlistája kezd kirajzolódni a Pünkösdi Fesztivál programját tekintve. Az biztos, idén nehéz lesz választani, melyik napra érdemes kilátogatni, hiszen minden napra több súlyos név jutott!

Még szerencse, hogy bérletet váltani éri meg a legjobban! ;)

Hatalmas élmény, 4 napos szabadtéri pünkösdi buli vár kevesebb mint 30 nap múlva!

Minden tudnivaló itt: http://gencsapatipunkosd.hu

Megyekártyával rendelkező előfizetőink kedvezményesen vásárolhatják meg belépőiket a fesztiválra a Vas Népe Ügyfélszolgálati irodáiban!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában