HIRDETÉS

2019.04.17. 14:13

Legyél te is a Flex csapatának új tagja

Vezető Sketch-to-Scale® vállalatként az embereket és a tudományos technikai fejlesztéseket összekapcsoló intelligens termékeket tervezünk és gyártunk, több mint 30 országban 200 000 főt foglalkoztatunk.

A Flex Magyarországon hat telephelyen, mintegy 10 000 munkavállalóval nyújt komplex szolgáltatást ügyfelei számára a terméktervezéstől a gyártáson és a logisztikai tevékenységeken át egészen a termékek értékesítés utáni szervizeléséig. Büszkék vagyunk az elmúlt évtizedekben elért sikereinkre, melyet innovatív szemléletünknek és kollégáink munkájának köszönhetünk.

Sárváron orvostechnikai eszközök minőségbiztosítási követelményeinek eleget tevő termékkel bővítjük iparági portfóliónkat.

Legyél te is az új csapatunk tagja, ha a kiemelkedő bérezés mellett fontos számodra a stabilitás, a biztos munkahely, ugyanakkor számít a fejlődési, előrelépési lehetőség, ha vonz a modern munkahelyi környezet és szívesen dolgoznál csúcstechnológiás gépekkel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában