SZPONZORÁLT TARTALOM

2020.07.17. 07:00

Legyetek az I. Crystal Power Challenge bajnokai!

Főnyeremény: Wellness hétvége a Caramell Premium Resort****superior szállodában. Jelentkezzetek és nyerjétek meg az első Crystal Power Challenge-t! Töltsetek el egy izgalmas, kihívásokkal teli napot Magyarország egyetlen kristályszerkezetű tornyában és győzzétek le magatokat!

Első alkalommal rendezik meg a Crystal Power Challenge-et a bükfürdői Kristály Torony mászó- és kalandparkban augusztus 22-én (esőnap: augusztus 23.). A különleges megmérettetésen gyorsaságra, ügyességre, és erőre is szükség lesz. A szombathelyi Sawarrior Gym szakértői által összeállított gyakorlatokat a Magyarországon egyedülálló, kristályszerkezetű, három szintes, 17 méter magas torony elemein, és a kalandpark eszközein kell teljesítenie a versenyre jelentkezőknek. A saját testsúlyos edzések specialistái egy olyan látványos, mégis egyszerű elemekből álló gyakorlatsort találtak ki, amely bárki számára könnyen elsajátítható, miközben a komoly fizikai megterhelés mellet a koncentráció és az állóképesség produktivitását is próbára teszik. A versenyen 12 (3X4) feladatot kell megoldani, az első kör négy feladatát ráadásul minden csapattagnak, de hogy pontosan milyen kihívásokra számíthatnak a résztvevők, azt a szervezők nem árulják el, viszont az esemény Facebook-oldalain:https://www.facebook.com/events/568613480434401/, https://www.facebook.com/kristalytorony/ találkozhattok elcsepegtetett információkkal, ahogyan a Sawarrior Gym-nél is fel lehet készülni minden feladatra.

A versenyre húsz 4 fős csapat jelentkezhet, edzettségi állapottól függetlenül. Minden 16. életévét betöltött, magyar vagy külföldi vállalkozó kedvűt szívesen látnak, így családokat és a Caramell Premium Resort****superior szálloda vendégeit is, annyi kikötés azonban van, hogy legalább az egyik csapattagnak hölgynek kell lennie. Földvárszki Dávid rekreációs vezető elárulta, a női csapattaghoz azért ragaszkodnak, hogy kiegyenlítettebb legyen a mezőny, és hogy mozogjanak a lányok is. Az Exatlon-os Szabó-Thomka Hannáról például már lehet is tudni, hogy ott lesz a versenyen. Mint megtudtuk, már most sokan jelentkeztek egyéniben is, őket igyekeznek összehozni, így összeállhatnak az ütőképes csapatok.

A feladatok végrehajtása teljes biztosítás és animátori felügyelet mellett történik, így nincs mitől tartani, ezért Földvárszki Dávid arra bíztat mindenkit, aki történelmet akar írni, jelentkezzen, hiszen hazánkban ilyen jellegű verseny még soha nem volt. A csapatok a verseny napján kapnak egy általuk választott fantázianévvel ellátott pólót is, ebben mutathatják majd meg, hogy mit tudnak. A főnyeremény egy Wellness-hétvége a győztes csapat részére a Caramell Premium Resort****superior szállodában, a további helyezettek pedig 200 ezer forint összértékű nyereménnyel gazdagodhatnak. Akit nem csábítanak a nyeremények, vagy nem versengő típus, de szívesen kipróbálná a versenyfeladatokat, annak sincs akadálya. A kalandpark felkészült edzőinek segítségével bárki betekintést nyerhet a funkcionális edzések világába, és felmérheti fizikai állapotát.

 

A csapatok az [email protected] email címen adhatják le nevezéseiket a regisztrációs lap elküldésével https://www.caramell.hu/files/15923870850.pdf. A részvételi díj: 15 ezer forint/csapat, ezt fizethetitek utalással vagy a verseny napján a Kristály Torony bejáratánál. A csapatokat welcome csomaggal és további meglepetésekkel várják. A versenyzők a rendezvény egész területére belépési jogosultsággal rendelkeznek, korlátlanul igénybe vehetik a torony szolgáltatásait.

Azt, hogy melyik csapat lesz 2020-ban a Crystal Power Challenge győztese, az egyes részfeladatokat összesített időeredménye fogja eldönteni. Nevezési határidő: 2020.07.31. 20.00 óra. A Crystal Power Challenge sokkal több, mint egy verseny! Izgalommal és feszültséggel teli ügyességi és gyorsasági erőpróba, amely lehetővé teszi a részvevők számára, hogy átélhessék és megtapasztalják saját határaikat. (X)

 

Részletes program:

 

8:30 Kapunyitás, regisztráció

9:30 Csoportos bemelegítés

10:00 Verseny kezdete

13:00 Ebédszünet

14:00 Eredményhirdetés

14:30 Gyermek akadályfutás (helyszíni nevezés)

15:30 Body Forming, Clamping Force, Cross-Thian Szabadedzés

17:00-17:30 Rendezvény zárása

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában