HIRDETÉS

2018.06.04. 16:49

Lélegzetelállító nyári külső – alakformáló fehérneművel (x)

Egy ruhatípus, amit együtt tett népszerűvé Bridget Jones és Kim Kardashian, mi az? Ez az alakformáló alsónemű, amely a ciki kategóriából a szupermenőbe került át az elmúlt tíz-tizenöt évben.

Ma már nem is igazán vicces

A köztudatba voltaképpen Bridget Jones vitte be az addig igencsak titkolt kelléket, az alakformáló bugyit. Ő volt az első fiatal ‘hősnő’, aki igénybe vette a nagymamabugyinak tartott alsóneműt, és ez egy humorforrássá vált a filmben. Ezután gyakran jelentek meg olyan hírek, miszerint egy-egy sztár lebukott azzal, hogy alakformáló fehérneműt visel, és így ér el csodás alakot a bemutatókon, vagy más nyilvános szerepléseken.

A kerekdedebb, hangsúlyosan nőies alakú sztárok, mint Kim Kardashian kezdtek bevallottan alakformáló darabokat viselni, és rohamos gyorsasággal divatba hozták az olyan márkákat, mint a Spandex.

Nemcsak esküvői ruha alá

Ma már télen-nyáron teljesen bevett megoldás egy-egy testhezállóbb darab alá felhúzni egy jótékony hatású alsóneműt. Igaz, még mindig van pár tévhit ezek körül a fehérneműk körül: például, hogy kényelmetlenek, vagy, hogy csak ünnepi alkalmakra lehet és érdemes felhúzni őket.

Aki próbálta, tudja, egyenletes, szexi formát biztosít az alakformáló fehérnemű bármikor, és hétköznapokon is nyugodtan bevethető.

Számos márka kínál innovatív megoldásokat. Bolti vásárlás nélkül, a neten is beszerezhetjük mindazt, amit praktikusnak tartunk.

 

Az egyik klasszikus időszaka ezeknek az alsóneműknek a tél, egész pontosan a karácsony és környéke. Szinte mindenki pár kilóval nehezebben fut neki az új évnek, mikor levonul a mézeskalács-püspökkenyér-borleves áradat. Ám nem kell elköszönni ezektől az alsóneműktől a tavasz-nyár beköszöntével sem.

Varrás nélkül, észrevétlenül

Vannak olyan kollekciók, amelyek kimondottan nyárra lettek tervezve, és leheletfinom darabokból állnak. Ma már léteznek olyan rendkívül vékony anyagok, amelyek megőrzik az elaszticitásukat, vagyis szakadás nélkül rugalmasak tudnak lenni.

A nyári ruhák alá nyugodtan felvehetőek magasított derekú bugyik és alakformáló melltartók. Mivel a melegben könnyű ruhákat viselünk, amelyek rendszerint követik az alakot, ha nem akarunk ‘feltűnősködni’ alsóneműnkkel, akkor ezeknek varrás nélkülinek kell lenniük.

Nyáron egy esti partin egy karcsúsító alsóruha is szóba jöhet, de ha megizzadnánk benne, válasszuk a kényelmet és egy olyan ruhát, amiben nem alakulhat ki a hurkásodás jelensége. A lényeg, hogy természetesen, fesztelenül tudjunk mozogni és bulizni abban, amiben vagyunk.

Ha túl meleg van egy teljes alsóruhához vagy bodyhoz, karcsú derekat teremt egy magasan végződő alakformáló bugyi is. A kínálat pedig rendkívül széles, mindenki egyéni igényei szerint választhat: létezik például tangás hasformázó bugyi is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában