hirdetés

2018.04.24. 20:02

MÁJUSBAN ORSZÁGOS MULTIFOKÁLIS SZEMÜVEG KAMPÁNY A TREND OPTIKÁKBAN (x)

A Magyar Látszerész Szövetség és az optikai szakma közös szervezésében már több alkalommal megrendezésre került az „ORSZÁGOS MULTIFOKÁLIS SZEMÜVEGKAMPÁNY”.

 

A nagy sikerre való tekintettel a Trend Optikákban idén is elindult a program április 23-tól a már megszokott módon, melynek középpontjában a multifokális szemüveg áll. A kampány szombathelyi állomásai a Trend Optika szaküzletek, melyek az Essilor a világ vezető szemüveglencse gyártójának Varilux mester optikái. Országosan a multifokális szemüvegkampányban résztvevő szaküzletek a Trend Optika csoport szombathelyi, budapesti, győri, kecskeméti, miskolci, hévízi és keszthelyi szalonjai, melyek a Semmelweis Egyetem által alapított Semmelweis Kft országos vizsgáló pontjai.

A kampány megnyitása rendhagyó módon, idén egy élő zenei programmal kezdődik. Az Első Trend Optika musical gála szabadtéri színpadán, Sasvári Sándor és Vermes Tímea musical énekesek előadásában csendülnek fel olyan ismert világhírű musical dallamok, amelyeket csak óriási teátrumokban a Madách Színházban,az Operett színházban hallhat a közönség. Az előadás 2018. április 30-án 18 órakor Szombathely Fő terén lesz látható. Az előadók hangfajukból és színházi csoportba tartozásukból adódóan szenzációs előadást nyújtanak Szombathely közönségének. Könnyed kikapcsolódás a város szabadtéri színpadán!

Sok szeretettel vár mindenkit a Trend Optika, Szombathely Fő terén április 30-án, 18 órakor.

A koncertre a belépés ingyenes.

Minden résztvevő ajándékban részesül.

A kampány ideje alatt a multifokális szemüveglencsék és minden típusú szemüveglencsék árából 50% kedvezményt biztosít a Trend Optika.

Továbbá a TREND Optika szaküzleteiben térítésmentesen vizsgálják meg a páciensek szemét, akár a legkorszerűbb 4D-s technológiával is!

Vizsgálatot végzik: Dr Gáti Éva, Dr Csák Adrienn, Dr Nagy Zoltán szemész szakorvosok

Nagyidainé Kiss Györgyi dipl. optometrista, kontaktológus

A Trend Optikák szolgáltatásaira és akciójára jelentkezzen be most!

 

9700 Szombathely, Fő tér 16.

Tel.: 94/ 320-898

9700 Szombathely, Savaria tér 1/G

Tel.: 94/ 312-105

9700 Szombathely, Fő tér 15.

Tel.: 94/792-359

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában