Szponzorált tartalom

2020.11.01. 06:00

Már mobilapplikáción is elérhető a Hírnavigátor!

A hírek olvasása szinte mindenki számára napi tevékenység: akár utazás közben, akár otthon, a reggeli kávé mellett, de rengetegen böngészik az internetet hírek után kutatva.

Portrait of an excited beautiful girl wearing dress pointing finger at blank screen mobile phone isolated over blue background

Számos hírportál érhető el napjainkban, és mindegyik más és más stílusban tálalja a világ történéseit, a sporteseményeket, az életmód-tanácsokat, és még hosszasan sorolhatnánk. Egy azonban a legtöbbre igaz: csak böngészőn át érhetőek el, ami egyrészt lassú, másrészt komoly adatforgalmat generál, ami otthon, WiFire csatlakozva nem komoly probléma, utazás közben azonban gyorsan eljuthatunk a havi adatmennyiség végére. Egy mobilapplikáción át azonban ez a töredékére csökkenthető, de emellett is akad számtalan előnye, ami a böngészőkön keresztül nem használható ki.

A mobilapplikáción keresztül történő hírolvasás kétségtelen előnye, hogy kisebb az adatforgalom, hiszen a képeket csakis akkor tölti le, ha azt engedélyezzük neki, és tudható, hogy a képek jelentik a legnagyobb adatmennyiséget, míg a szöveg szinte elhanyagolható. A hírek letöltése így minimális adatforgalommal megoldható, és emellett is akadnak előnyei a mobilapplikáció használatának: különféle beállításokkal személyre szabhatjuk, hogy mit és hogyan tálaljon elénk, így ha valakit például nem érdekel a sport, annak nem szükséges átverekednie magát a sporthíreken, hanem egyből azokhoz a hírekhez juthat, amelyek felkeltik az érdeklődését.

Ezek után már csak egy olyan hírportálra van szükség, amely felismerte ezt az igényt, és egy olyan mobilapplikációt fejlesztett, amely minden tekintetben megfelel az elvárásoknak. A Hírnavigátor például egy ilyen, a hírek szemlézését végző oldal, amely nem csupán egyetlen nézőpontból tárja eléd a világ eseményeit, hanem minden, magyar nyelven elérhető hírt összegyűjt, és ezeket egyszerre tárja eléd – mostantól saját mobilapplikációján keresztül!

A Hírnavigátor mobilapplikációját a www.hirnavigator.hu címen elérhető weboldalról, vagy az App Store-ból, illetve a Google Play-ből is letöltheted, majd néhány másodperces telepítés után böngészheted is Magyarország legváltozatosabb hírportáljának válogatott hírkategóriáit, akár otthon tartózkodsz, akár munkába mész. A Hírnavigátor mobilapplikációja ingyenes, így mindenképp megéri a telefonodra telepítened; tedd meg minél hamarabb!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában