Ingatlanok

2017.09.12. 10:33

A Budapesti lakások közül a Várkerületben is találhatunk megfizethető ingatlanokat (x)

A Budapesti lakásokat böngészve hamar rájövünk, hogy még a Várkerületbe is költözhetünk anélkül, hogy nagyon magas kiadásokba vernénk magunkat.

20 millió forintig általában a kisebb méretű lakásokat kínálják eladásra, de érdemes alaposan átolvasni az Otthonterkep.hu oldalán levő hirdetéseket.

Számtalan olyan otthont fogunk találni, amelyek még galériázhatók, így akár egy fiatal pár is kellemes életteret nyerhet a Várkerületben.

Dél-nyugati tájolású napfényes garzon

Az első kerületben a Batthyány téren egy 3. emeleti teljesen felújított garzonlakást kínálnak eladásra, amely 25 négyzetméteres. A lakásban elektromos fűtést építettek be, azaz egy hűtő-fűtő klíma biztosítja télen a meleget, nyáron pedig a hideget.

A kimondottan fiataloknak kínált budapesti lakás galériázott és egy újszerű konyhabútorral is felszerelt. A fürdőszoba egy alapos felújításon esett át, amely egy modern külsőt eredményezett. A fiatalabb korosztály számára nagyon ó hír, hogy a népszerű Mamut bevásárlóközpont mindössze 5 percnyire található meg, így a szórakozási lehetőségek is nagyon könnyen elérhetők egy kellemes sétával.

A Budapesti lakások között a Vízivárosban is találhatunk kis garzont

Az 1 szobás magasföldszinti lakás a budapesti lakások közül is kitűnik tökéletes elrendezésével, a jól kihasznált terekkel. A jó állapotú otthon 5 évvel ezelőtt egy igen alapos belső felújításon esett át. Mivel a lakás belső kétszintes, így 40 + 18 négyzetméter a hasznos alapterülete. A tágas előtér, a lakáshoz tartozó tároló és a Clark Ádám közelsége sokaknak nyújthat megoldást.

A vár tövében megtalálható lakás hálószobája járólapos, így igen könnyen takarítható. Nyáron a vastag téglafalak megvédik az ottlakókat a melegtől és a forgalmas utca zaja sem hallatszik be. A lakás eredeti belmagassága 6 méter körül van, így a galériázás után mind a két szinten 3 méter a belmagasság. A lakást azoknak ajánljuk, akik kedvelik a régi műemlék védelem alatt álló épületeket és minden álmuk, hogy a Vízivárosban éljenek.

Naphegy utcai, alacsony közös költségű lakás

Pát perc távolságra a Déli pályaudvartól és a Krisztina tértől található meg ez a hangulatos kis lakás. A 26 négyzetméteres 1+1 félszobás otthon egy kulturált házban található meg. Pár évvel ezelőtt a kis garzont alaposan felújították, így akár azonnal költözhető. Az előszobából egyből a nappaliba jutunk, amelyből egy leválasztással alakították ki a konyhát.

A szobából közvetlenül nyílik a fürdő és a félszoba. A budapesti lakások közül ezt a hangulatos kis otthont jó szívvel ajánljuk a fiataloknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában