HIRDETÉS

2018.10.31. 13:23

Meghosszabbították a „Látás hónapja” kampányt a Trend Optikákban!

A Trend Optikákban, a Semmelweis Egyetem által alapított Semmelweis Kft. országos vizsgáló pontján, mint a látás hónapja kampány kijelölt üzleteiben ingyenes látásellenőrzést és szaktanácsadást végeztek október hónapban. A nagy érdeklődésre való tekintettel a szervezők úgy döntöttek, hogy meghosszabbítják november 15-ig az ingyenes szűrőprogramot.

Fotó: © Unger Tamás

Október a látás hónapja. Az ehhez kapcsolódó kampány szervezői szívükön viselik a magyarországi látáskultúrát. Világszintű felmérések adatai szerint az emberek több mint 50 százalékának lenne szüksége valamilyen látáskorrekcióra, ezzel szemben Magyarországon mintegy 1,5 millióan még sosem vettek részt szemvizsgálaton. Ez azért is baj, mert a látásvizsgálat során nem csak egy esetleg később súlyossá váló szembetegség, de például a cukorbetegség vagy akár a magas vérnyomásra utaló jelek is felfedezhetők.

Az emberek több mint 50 százalékának lenne szüksége valamilyen látáskorrekcióra.

A gyakori fejfájás, a rossz közérzet kiváltó oka sok esetben az éles látás és a dioptriakorrekció hiánya, vagy a nem megfelelő látásjavító eszköz viselése. Szinte minden korosztály érintett, mert az élet- és munkakörülmények változtatásával egyre több embernek van szüksége korrekcióra. November 15-ig a Trend Optikákban térítés nélküli szolgáltatásként kínálják a látásellenőrzést és a szaktanácsadást. Ha úgy érzi, hogy látása nem kielégítő, vagy csak úgy egyszerűen kíváncsi, hogy milyen a látásélessége, keresse fel a Trend Optikát, ahol szemész szakorvosok, diplomás optometrista kontaktológusok, látszerész mesterek állnak az Ön rendelkezésére.

A Trend Optikák Varilux mester címmel és a hozzá tartozó szolgáltatásokkal is rendelkeznek.

A legkorszerűbb géppark is adott, amellyel a látásvizsgálat mellett októberben teljeskörű szemészeti vizsgálatot, szürkehályog- és glaucoma-szűrést, illetve korunk legújabb vívmányát, három dimenziós szemmérést is végeznek. Ennek célja a maximálisan személyre szabott szemüveg elkészítése. Az egyedi gyártású, a csúcstechnológiát képviselő VisiOffice készülék pontos mérései alapján készített szemüveg erőlködésmentes, ötször precízebb látásélményt biztosít. Szemünk adatai alapján egy speciális kód segítségével digitális fotó alkalmazásával most még tökéletesebb látásélményhez juthatunk. A VisiOffice a ma létező legmodernebb eszköz ahhoz, hogy a szemüvegkeret és lencse kiválasztásánál a lehető legjobban döntsünk. Segíti a keretpróbálást, a lencse kiválasztását, a nagy precizitású mérés pedig biztosítja a személyre szabhatóságot és a pontos szemüvegkészítést. A Trend Optikákban az egyedülálló és kifinomult mérési módszerekkel tökéletesen személyre szabott szemüveget készítenek a páciensek számára.

Az Essilor, amely világvezető a szemüveglencse gyártásban, kifejlesztett egy új generációs multifokális szemüveglencsét, a Varilux X 4D-t, mely a fej mozgatása nélkül minden távolságra éles látást tesz lehetővé. Távolra, közelre és ami a legnagyobb újdonság, karnyújtásnyi távolságon belül is. Például az okostelefon és a felette lévő könyv, vagy a monitor, illetve egyéb digitális eszköz is élesen látható a szemüvegviselő számára.

Jelentkezzen be MOST a Trend Optika üzleteibe, mert a látás hónapjának keretein belül nem csak ingyenes látásellenőrzéssel és szaktanácsadással, hanem 50%-os lencseakciókkal is várják a kedves vásárlókat NOVEMBER 15-IG szemüvegkészítés esetén.

 

Üzleteinkben rendelnek: Dr Gáti Éva

Dr Csák Adrienn

Dr Nagy Zoltán

szemész szakorvosok

 

Trend Optika 9700 Szombathely, Fő tér 15. +36 94/792-359

9700 Szombathely, Fő tér 16. +36 94/320-898

9700 Szombathely, Savaria tér 1/G +36 94/312-105

 

www.trendoptika.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában