hirdetés

2020.12.18. 06:00

Minőségi lábbelik megalkuvás nélkül már Szombathelyen is

Nem kell ár és minőség között döntenie, ha Szombathely egyik legújabb, november végén megnyílt divatüzletét választja. A Sophies Fashion kiváló minőségű világmárkák legjobb cipőmodelljeit kínálja hölgyek és gyermekek számára. Ezen kívül a legismertebb és legkedveltebb brandek ruhái és táskái közül is válogathatnak, ha betérnek hozzájuk.

Shophies fashion főtér, PR cikk, 20201216, ut, Szombathely, Vas Népe / Unger Tamás

Fotó: Unger Tamás

A Sophies Fashion tulajdonosai arra törekszenek, hogy olyan márkákat hozzanak be a városba, amelyek eddig nem voltak ott jelen. Legtöbbjük árusítására kizárólagos joguk van Szombathelyen, így, ha őket választják, biztosan olyan darabokat tudhatnak a magukénak, amelyek nem jönnek szembe velük az utcán. Náluk mindent megtalál, amire csak szüksége lehet a hétköznapokban. Sok üzletben a termékeknek csupán a dizájnja olasz, a Sophiesnál viszont kiváló minőségű, valódi olasz termékek közül válogathat.

Az Asso gyerekcipő közel három évtizede jelen van Magyarországon, így neve ismerősen csenghet minden korosztály számára. Gyermeklábbelik közül kapható az Olaszországban nagy népszerűségnek örvendő Primigi, melynek különlegessége, hogy egyes kiscsizmáik talpát Michelin téligumiból készítik el, így biztosan nem fog elcsúszni a gyerkőc a havas, jeges járdán. Ráadásul a márka gyerekcipői Egészségpénztárra is elszámolhatóak, tehát teljesen ingyen hozzájuthat, ha visszaigényli az állami támogatást! A márkától gyermekruhák is megtalálhatók lesznek az üzletben, ezek árusítására kizárólagos jogot kaptak, tehát egyedül náluk lesznek elérhetőek a városban.

Fotó: Unger Tamás / Vas Népe

Szintén megfizethető minőséget képviseli az üzletben az O'La Voga lengyel ruhamárka. Darabjait a gyártó limitált számban készíti el, egy bolt csak néhány darabot rendelhet belőlük. Így garantálják az egyedi megjelenést az őket választó vásárlóknak.

Tommy Hilfiger Kids termékek ugyancsak kizárólag a Sophiesban érhetők el a szombathelyiek számára. Ahogy az üzlet egyik tulajdonosa mondja, termékeikből nyugodt szívvel válogathatnak a hölgyek is, ugyanis egyes termékek akár 40-es méretig is kaphatóak.

Az Olaszországban gyártott Igi&Co márka kényelmi darabjai minőségi viseletet nyújtanak fiatalnak és idősebbeknek egyaránt. A fent említett márkákon túl ott figyelnek a polcokon a Prestige, a Via Roma, a Karino,

a Nessi, a Nöbo, a Baldowski és a Vuudy darabjai is. A Sophies Fashion folyamatosan bővülő kínálattal várja vásárlóit: tavasztól Szombathelyen egyedüliként megtalálhatják polcaikon a Laura Biagiotti lábbeliit is.

 

Fotó: Unger Tamás / Vas Népe

Igyekeznek nyitni a fiatalok felé: influenszereket kérnek fel együttműködésre. Jelenlegi partnereik közül a legtöbbek számára talán Szép Valentina neve csenghet ismerősen. A lány 2019-ben nyerte el a Miss Tini Hungary címet.

Amennyiben bármely, az üzlet által kínált darab megtetszett Önnek, de nem tud személyesen ellátogatni hozzájuk, akár online is rendelhet. Készletről, azonnal otthonába szállítják a kívánt darabot az ország bármely pontjára – a szombathelyiek számára ingyenesen. Karácsonyra pedig még azzal is kedveskednek a helyieknek, hogy a 18 óráig leadott rendeléseket személyesen, még aznap eljuttatják címükre.

Sophies Fashion

Szombathely, Fő tér 1.

Nyitvatartás:

  • hétfő – szombat: 9-18 óra
  • vasárnap: 10-18 óra
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában