Szponzorált tartalom

2020.10.17. 08:27

Modern optikai megoldások a modern kor emberének

Okosóra, okostelefon, okos autó, okos otthon... a digitális készülékek világuralomra törnek, mi pedig készek vagyunk alávetni magunkat a kis kütyüknek, amik ezzel életünk szerves részeivé válnak.

A világnépesség több mint fele rendelkezik internetkapcsolattal és hord magánál valamilyen okos eszközt. Egyszerre vagyunk jelen a digitális és a valós világban, melynek következtében megnövekszik szemünk vizuális leterheltsége.

Korunk embere folyamatos online és minden eddiginél mobilabb életet él, ez pedig befolyásolja a vizuális szokásokat. Egyre több információval találkozunk kisméretű, ám nagy felbontású kijelzőinken az olvasótávolság pedig lerövidül a digitális készülékek miatt. Kütyüink sokszor menet közben is a kezünkben vannak – ilyenkor a tájékozódáshoz a lefele irányuló szemmozgás mellett szükség van a központi és a perifériás látótérre is, újfajta szemmozgást létrehozva ezzel.

A ZEISS Vision Care a világ egyik vezető szemüveglencse- és szemészetiberendezés-gyártója. Ez a terület a teljes szemüveglencse-értéklánc számára fejleszt és gyárt megoldásokat, amelyeket világszerte a ZEISS márkanév alatt forgalmaznak. A cég egy innovatív lencsecsaládot fejlesztett, amely a létformánk megváltozásához és az életkor vizuális igényeinek megfelel, ezek a Smart Life lencsék.

A Sárga Optika Kft. Szombathely belvárosában, a Kossuth Lajos u. 22-es szám alatt várja vásárlóit többek között ZEISS SmartLife lencsék széles választékával, a komplett termékcsaláddal igyekeznek igazodni korunk elvárásaihoz.

A ZEISS SmartLife lencsék használatának előnyei a különböző korú viselők esetében:

  • a húszas éveiben járó korosztály számára, akik a legtöbb időt töltik digitális készülékek előtt ezek hordása 88%-kal nagyobb tiszta látómezőt és kényelmes látásélményt nyújt minden irányba.
  • a harmincas éveinkben a közelre és a távolra látás közötti váltás gyakran nehézséget okoz, hosszabb koncentráció után a szem pihentetésére gyakrabban van szükség.
  • negyvenes éveinkben megtapasztaljuk, hogy a közelre tekintés diszkomfort érzetet kelt, szemfáradtságot okoz. Ekkor már szemüveggel szükséges segíteni a közelre fókuszálást. Az ezen korosztályba tartozó szemüvegviselők tapasztalatai mutatják: a ZEISS SmartLife lencséknek köszönhetően magas minőségű képalkotást kapnak, továbbá mérséklődik szemfáradtságuk a nap végére.
  • ötvenes éveinkben a közeli vizuális tevékenységekhez szinte biztosan szükség van segítségre. Ebben a korban sokszor nehezebb a hozzászokás egy új szemüveghez. Az ötvenes szemüvegviselők a látómezők közötti simább átmenetről, a dinamikus tevékenységek közbeni tisztább perifériás látásról, valamint az új lencse gyors hozzászokásáról számoltak be a lencsék viselése során.
  •  

    A Monofocal egyfókuszú, egy távolságra optimalizált lencsék a Smart Dynamic Optics technológiának köszönhetően – ismerve viselőinek vizuális szokásait – minden távolságra éles képalkotást tesznek lehetővé. A ZEISS egyfókuszú szemüveglencsék új generációja jobb optikai teljesítménnyel és akár 88%-kal nagyobb éles látómezővel rendelkezik. A viselők 94%-a a köztes tartományban és közelben végzett feladatoknál széles és kényelmes látómezőről számolt be.

    A szintén a termékcsaládba tartozó Digital lencsék új dizájnjuknak köszönhetően pontosabb látást biztosítanak közelre az online és állandó mozgásban lévő életmódhoz. Viselőinek 73 százaléka nem tapasztalt, 63 százalékuk pedig korábbi lencséjükhöz képest kevesebb szemfáradtságot tapasztalt a nap végére.

    Az új generációs Multifokális lencsék: tudományosan bizonyítottan segítik a perifériás látást a dinamikus tevékenységek közben Ötből négy viselő zökkenőmentes átmenetet tapasztalt közelről távolra minden látómezőben. Tíz vásárló közül nyolc nagyon gyorsan, egy napon belül hozzászokott az új lencséjéhez.

    A ZEISS SmartLife kínálat életkortól függetlenül minden online, állandó mozgásban lévő ügyfélnek ideális. Éles és kényelmes látást biztosít, hogy modern életmódjukat támogassa.

    Sárga Optika Kft

    Szombathely, Kossuth L. u.29.

    Tel.: 94/342-317

    Mobil: 30/9377178

     

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában